Dr. Cătălin Ilie, Psihoterapeut, Psiholog clinician. Specializat în Psihoterapie Integrativă (terapie cognitiv- comportamentală, gestalt terapie, hipnoză, terapie de cuplu, terapie pozitivă, psihanaliză, terapie pozitivă ) şi Psihosexologie. Manager resurse umane, specializat în comunicarea verbală şi nonverbală.
Rezultate majore în lupta contra depresiei, atacurilor de panică, problemelor de cuplu, stimei de sine, etc.

Probleme frecvent abordate în cabinet :Dr. Catalin Ilie

În cabinet lucrez cu cele mai noi, moderne tehnici şi chestionare, Licenţiate şi Aprobate de Colegiul Psihologilor Din România, pentru a avea un diagnostic de o mare acurateţe şi a aborda direct problemele d-voastră.

Psihoterapia reprezinta o serie de tehnici bazate pe dialog, comunicare si schimbare comportamentala care au ca scop imbunatatirea sanatatii mentale a clientului sau pacientului sau imbunatatirea unor relatii de grup (cum ar fi cele din cadrul familiei).

Psihoterapia este o forma de tratament si ameliorare a problemelor de natura psihologica, utilizand metode de modificare a comportamentelor, reactiilor, emotiilor si gandurilor distructive, dezadaptative si care ne impiedica sa ne atingem scopurile. Psihoterapeutul si clientul formeaza o echipa care lucreaza impreuna la identificarea , rezolvarea problemelor si dificultatilor clientului.
Psiholog Timisoara,  Str. Gen. Eremia Grigorescu Nr. 1 ( p-ta Unirii)