Distribuie aceste articol!
Pin It

 catalinilie1Înainte de a fi EI bolnavi sunteți VOI și asta…de dragul copiilor voștri !

Toate bolile psihice ABSOLUT TOATE se transmit din generație în generație.

Voi nu sunteți bolnavi?

Atunci cum puteți spune că…STAȚI DE DRAGUL ȘI PENTRU BINELE COPIIILOR VOȘTRI…într-o relație!

Voi chiar nu simțiți BOALA ACESTUI COMPROMIS  în care ura, invidia, minciuna, gelozia, certurile și reproșurile ,înșelarea vă aduc toate …ACELE BOLI PSIHICE!

CE BOLI PSIHICE???

PSORIAZISUL, ZONA ZOSTER, LUPUS, VITILIGO, SCURGERILE VAGINALE, IMPOTENȚA, CHIȘTI OVARIENI, MIGRENELE, LIPSA SOMNULUI, CĂDEREA PĂRULUI,…și astea sunt doar formele ușoare…

Vreți mai mult, trecem la artileria grea???

NODULI LA SÂNI, APARIȚIA SUBITĂ A CANCERULUI,  , CANCERUL PROSTATEI….

Că vorba aceea la cap …nu e bolnav nimeni deci…atacurile de panică, anxietatea și depresia nu au treabă cu voi.

ÎNSĂ….GELOZIA…ehhh nah asta nu e problemă!

Gelozia și vă rog să mă credeți include TOATE BOLILE PSIHICE LA CEL MAI ÎNALT NIVEL iar cei care zic că „ un pic de gelozie nu strică” fără să pară blestem….VĂ DORESC ACEASTĂ UN PPIC DE GELOZIE CA SĂ ÎÎNȚELEGEȚI CE FEL DE IUBIREA AVEȚI ÎN VIAȚĂ!

Iar cei ce folosea acest slogan ca să mascheze boala ce îi mistuie în această viață vă avertizez că….mai repede decât vă imaginați BOALA VOASTRĂ VA DEVENI CRUNTĂ ȘI O VEȚI TRĂI ÎN SINGURĂTATE!

DECI….DE DRAGUL COPIILOR VOȘTRI…LE TRANSMITEȚI ȘI LOR TATE ACESTE BOLI ȘI CREDEȚI-MĂ CĂ …LA DUBLU , PLUS TOATE BOLILE ACTUALE ȘI ANUME…JOCURILE DE NOROC, PARIURILE SPORTIVE, DROGURILE ALCOOLUL ȘI TOT CE VA MAI FI DE ACUM ÎNAINTE SUB FORMA DE BOLILE SECOLULUI!

Pe de altă parte e atât de ciudat cum vă lăudați voi cu „deșteptăciunea” copiilor voștri dar pe de altă parte îi credeți ATÂT DE PROȘTI SĂ NU ÎNȚELEAGĂ MINCINA COMPROMISULUI VIEȚII VOASTRE!

 

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/