Distribuie aceste articol!
Pin It

 60038733 1047846192067722 8074155933678174208 nSărut mana doamnelor și domnișoarelor, la mulți ani domnilor!

Începând cu anul acesta tot ceea ce voi scrie va fi sub titlul MESAJE ASCUNSE !

Azi nu era în program să scriu însă am primit un feedback de anul trecut! Nu este o mândrie și o laudă pentru mine…este…O PALMĂ PENTRU VOI TOȚI!

„Știu că datorită dumneavoastră, viața mea se va schimba . Simt și cred cu tărie asta. 

Deși am făcut aproape 3 ani de terapie (4 psihologi, 2 psihiatri),   8 luni un webinar, am urmărit zeci de clipuri ( o platformă care funcționa ca o terapie offline ) am citit multe carti in directia asta și am urmărit podcast-uri întregi cu psihologi, psihiatri, emisiuni la care erau invitați psihologi și tot așa.... nimic nu funcționa, efectiv eram pierduta și cazuta într-o nefericire, eram o prizoniera și nu identificam a cui prizoniera. Începusem să mă resemnez cu starea , văzând că nimic nu funcționează, mai ales că unul dintre psihologi ( ii numesc pe toți așa ,deși unii totuși erau psihoterapeuți) , mi-a zis că așa mă voi simții toată viața din cauza structurii personalității mele ( a fost recomandat că fiind cel mai bun din Timișoara, ca sa ajung la el în cabinet sa îmi spună asta ). Clar mi s-a confirmat încă o dată că trebuie să mă resemnez cu felul în care mă simt... și totuși am zis că nu se poate, vreau sa mai incerc, deși va fii ultima data când mai merg la terapie , dar vreau sa mai merg la  cineva. Am căutat mult , pe internet, pe Facebook, recenzii peste recenzii, însă simteam din postările lor că va fii la fel și cu ei,  dar in momentul in  care am intrat pe Facebook-ul dumneavoastră, m-au "izbit" puternic postările.  Cine v-ar putea contrazice pt ceea ce scrieți? Doar cineva care nu ar vrea sa accepte realitatea.. Am citit și postările din urmă și am urmărit postările de pe YouTube  și am realizat clar că nu aș putea să zic că ceva din ceea ce scrieți sau spuneți este aberant, fiindcă știam clar, eu sau sinele meu, că e adevărat fiecare cuvânt de acolo, daa, greu de acceptat, dar adevărat. Trăim într-o ipocrizie și o minciună zi de zi și nimeni nu ne zice, dar nici noi parcă nu vream sa acceptăm, însă dumneavoastră totuși o faceți. In momentul acela , chiar am oprit orice căutare către alt psihoterapeut, fiindcă mi-am zis : "Nimeni nu ar avea curajul sa o spună așa cum o face el. Este genial ! ".  Cine va contrazice, este blocat în propria lui viață falsă ... 

Nu îmi vine să cred că eu zic asta! Parcă nu mă mai recunosc, însă îmi place ceea ce devin. Si știu că prima dată mi-ați zis că este o depresie cronica, iar la a treia ședința ați zic că nu puteti sa ziceti că este o depresie. Știu! Cristina de la prima ședință chiar era pierduta și resemnata și împăcata cu starea aceea groaznică de nefericire profundă, iar Cristina de la a treia ședința, era încrezătoare în procesul terapeutic și încrezătoare că în viața exista și fericire, și deasemenea încrezătoare în persoana din fata ei ( când am spun că eu cred tot ce îmi ziceți, este pentru că știu clar în adâncul sufletului meu câtă dreptate aveți). Doar după trei ședințe, sa se întâmple asta, încă nu îmi vine să cred. Și bineînțeles că nu prea dorm noaptea după aceste ședințe,iar ziua tot acolo mă gândesc,  dar e din cauza că imi dau răspunsuri și fac conștientizari... din nou repet, doar după 3 ședinte. Tot nu pot sa cred . Știu și am știut după prima ședință că în momentul de față sunteți singura persoana care mă poate ajuta și va mulțumesc enorm pt acest lucru.

Îmi cer scuze că am scris atât de mult , dar nu puteam cuprinde tot într-un mesaj mai scurt ( poate nici nu trebuia să cuprind tot, însă nu as fi știut ce anume sa nu cuprind în mesaj ). 

O zi frumoasa!”

Voi însă…puteți face exact ceea ce doriți, așa cum am spus eu am un rol !

Voi continua să scriu și să exist doar pentru cei ce vor cu adevărat să se vindece!

www.psihoterapietimisoara.ro

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

https://cabinetpsihoterapie.business.site/