Distribuie aceste articol!
Pin It

 56157827 1026807457504929 7949109000237219840 nAccidentele nu sunt întâmplătoare !!!!

Lega a 3-a a fizicii va fi azi completată !!!!

Orice acțiune și NEACTIUNE crează o reacțiune !

Nimic nu este întâmplător în această viață iar parte din ceea ce vi se întâmplă se datorează atât acțiunilor precum și ne-acțiunilor voastre.

Niciodată nu o să apară o boală fizică sau psihică din senin însă pentru a nu stârnii controverse am să mă limitez doar la bolile psihice.

Oamenii primesc multe semnale înainte de a apare o boală psihică, însă toate acestea sunt ignorate sau mai mult…cu bună știință reorientate către bolile fizice.

Astfel că lipsa somnului devine un bun normal cotidian, bolile pielii , căderea părului ca să nu mai vorbesc de nervozitate și excitabilitatea crescută.

Toate acestea fac ca oamenii să își piardă atenția , concentrarea  și astfel apar chiar accidente fizice.

Din păcate mult prea târziu veți putea accepta adevărul și nici măcar atunci unii nu vor face nimic sperând că niște medicamente le vor rezolva situația.

Accidentele nu sunt întâmplătoare de aceea fiecare își merită soarta și chiar dacă acest lucru pare foarte dur nu ați nici un motiv de scuză.

Suntem în anul 2022 iar bolile psihice nu mai pot fi ignorate tratate cu   nepăsarea faptului că „veți trece voi peste” sau speranța că pumnul de pastile luat vă vor rezolva căsătoriile compromise, datoriile de la bănci, stresul serviciilor cu dead line precum și nevoile nesecate de AFI sau A AVEA.

Aveți responsabilitatea, maturitatea de a înțelege că atât acțiunile cât și ne-acțiunile voastre vă vor aduce multă nefericire în viața voastră atunci când credeți că …”la’s că știu eu mai bine”.

 

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/