Distribuie aceste articol!
Pin It

 46085516 944691625716513 5336311305512943616 nAgresivitatea este o formă de afecțiune psihică?

Azi ca oameni vă confruntați cu această agresivitate indiferent sub ce formă se manifestă ea la fiecare pas.

Fie că o manifestați, fie că vi se adresează vouă, ca și oameni nu faceți decât să vă încărcați și mai mult negativ.

Da, există energii negative care încarcă oamenii care vin cu ele în contact și fie că într-o zi sunteți voi negativi fie că în altă zi vă încarcă altcineva , zilele , săptămânile, anii vă transformă emoțiile, sentimentele, trăirile într-o viață negativă.

Ceea ce spun este confirmat de însuși românii noștri care după ceva timp petrecut peste hotare atunci când se întorc acasă remarcă cât de triști sunt oamenii în această țară.

Poate că voi trăind aceste vremuri vi se pare absolut normal, obișnuința cu aceste lucruri a devenit…o obișnuință.

Toate aceste stări negative pleacă doar din nemulțumirile interioare care chiar dacă sunt clădite pe cei 2 mari stâlpi ai decăderii psihice prin A AVEA și A FI pot fi tratate.

Ignoranța, nepăsarea și rușinea de a admite că în această viață oricine ai fi indiferent de nivelul intelectual, social, economic poate fi afectat de aceste boli psihice face doar ca această agresivitate așa cum spuneam indiferent de forma manifestată să fie tot mai prezentă și din ce în ce mai puternică.

În această viață construcția corpului nostru face ca înaintea apariției unei boli indiferent de localizarea ei să tragă câteva semnale de alarme manifestate prin diferite semne, semne destul de ușor de identificat atât de voi dar și de medici curanți și chiar dacă aceste boli sunt mai complicate investigațiile determină proveniența, cauza și bine-nțeles boala.

Cu cât mai repede ascultați și înțelegeți semnalele corpului vostru cu atât mai repede împiedicați apariția bolii propriu-zise sau vă vindecarea ei.

Din păcate nu același lucru faceți și cu bolile psihice de parcă nu ar fi bolile corpului vostru cu toate că semnele cele mai evidente întotdeauna la cap sunt. 

Voi sunteți stăpânii corpului vostru, voi sunteți stăpânii acțiunilor voastre sau ale gândurilor voastre dar azi totul devine invers și astfel că gândurile vă copleșesc împotriva voinței voastre, acțiunile voastre sunt absolut fără sens și logică iar corpul vostru face absolut ce vrea el.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara.

Dr. Cătălin Ilie