Distribuie aceste articol!
Pin It

2020 06 04Alegeți psihoterapeutul exact cum…NU VI SE POTRIVEȘTE…dacă doriți să aveți rezultate!!!

Nu este nimic ciudat în a spune că oamenii se atrag, sau mai corect ar fi atrag.

Astfel că  nu este nevoie să faci teste sau să fi psihoterapeut să înțelegi că un om se înconjoară , se acoperă sau își însușește lucruri care cred că i se potrivesc.

Totul vorbește…despre OM!

Însă din păcate nu totul chiar…SE POTRIVEȘTE!

De aceea azi se întâmplă accidente când oamenii cred că anumite lucruri în viață li se potrivesc dar toate acestea devin un dezastru iar acest lucru se poate regăsi în divorțuri , accidentele din hobby-uri, hainele de calitate sau de firmă care dau ca „nuca în perete” pe anumiți oameni, etc.

Acest lucru se revede unde va fi cel mai grav și anume în alegerea psihoterapeutului.

Mai frecvent ca bolile fizice sunt prezente bolile psihice dar și mai clar vă voi explica că însăși bolile fizice sunt un rezultat al bolilor psihice.

Trecând peste alegerea terapeutului care „am auzit că este bun” oamenii vor căuta acel terapeut care…’îi unge pe suflet cu cuvintele lui” însă uitați esența și anume că…TOCMAI CEEA CE CREDEAȚI CĂ VĂ PLACE, VI SE POTRIVEȘTE SAU VĂ CARACTERIZEAZĂ…VA FĂCUT RĂU!

Deci atenție cum alegeți psihoterapeutul pentru că „dacă viața îți dă lămâi tu să faci limonadă” nu vă poate salva din problemele care vă afectează însăși viața.

De aceea alegeți un psihoterapeut care chiar nu este pe placul vostru decât unul care vă face…PE PLACUL VOSTRU ȘI DOAR ATUNCI  VIAȚA VA FI DIN NOU O PLĂCERE.