Distribuie aceste articol!
Pin It

 33785638 824874644364879 4321778401712013312 n
Anxietatea...jumătatea declinului!

Fără nici o explicație plauzibilă oamenii tratează bolile psihice cu ignoranță.

Cu toate acestea ele sunt cele mai grave afectând întregul organism.

Anxietatea azi este considerată făcând parte activă din evoluția societății umane, cu alte cuvinte cine nu este stresat?

Evident că acest stres suprasolicită sistemul nervos afectând astfel la început comportamentul psihic uman iar apoi conlucrând cu marile boli care afectează întregul complex de armonie a echilibrului sănătos.

Anxietatea se află la jumătatea drumului dintre ATACUL DE PANICĂ și DEPRESIE iar dacă prin ATACURI DE PANICĂ au trecut aproape majoritatea oamenilor în diferite momente ale vieții manifestându-se sub diverse forme de evoluție și percepându-le cu o anumită intensitate din păcate nu același lucru se poate spune despre ceea ce va urma în DEPRESIE!

Anxietatea este stadiul de afecțiune psihică în care încă se poate lucra și fără ajutorul medicamentelor iar cu anumite tehnici de terapie se poate vindeca cu succes astfel încât să nu se ajungă la DEPRESIE!

Din păcate tocmai confuzia ei cu stresul de zi cu zi împiedică oamenii să ia decizia corectă de a urma un tratament psihoterapeutic.

 

Cabinet Psihoterapie și Psihologie

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie