Distribuie aceste articol!
Pin It

 46085516 944691625716513 5336311305512943616 nDatorită nevoilor de a fi și a avea stresul a pus stăpânire pe viața oamenilor.

Astfel că stările de agitație, nervozitate , lipsa somnului, somnul pre lung și parcă nesatisfăcător par normale în această viață.

Însă acestea este doar începutul și păcat că oamenii nu vor să acționeze încă de la început, așa că , apar primele semnale ale bolilor fizice cum ar fi căderea părului prematur, premenopauza, bolile de piele, ticuri etc.

Termenul de anxietate fiind atât de general pare ceva neimportant însă ceea ce nu știți este că el este liantul între o furtună și un uragan.

Astfel că anxietatea este cea care face trecerea “ușoară “ între atacurile de panică și depresie.

este cred destul de evident faptul că atacurile de panică nu pot fi vindecate prin medicamente ele fiind doar “îndulcite” iar în anxietate consumul de medicamente exagerat poate readuce parțial somnul înapoi sau o stare de liniște prin somnolența creată de acestea.

Niciodată nu vă veți putea opri în mijlocul evoluției unei boli decât dacă o tratați.

Mai devreme sau mai târziu la o “ultimă picătură” din anxietatea cu care credeați că puteți conviețui zi de zi vă va lovi depresia iar aceasta este cruntă.

Nici un om nu îi poate face față depresiei iar lupta pentru vindecare va fi una foarte grea.

Vă rog să fiți conștienți și responsabili de sănătatea voastră atât fizică dar și psihică și să nu uitați că majoritatea bolilor fizice sunt determinate de cele psihice.

 

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie