Distribuie aceste articol!
Pin It

  45553269 941347112717631 7647624294880509952 nCând bărbatul sau femeia preferă titlul de amant în propria relație…în locul celui de soț respectiv soție!

Azi oamenii se vor confrunta cu lucruri absolut fără nici un sens însă toate aceste lucruri se datorează alegerilor făcute de ei însăși și de acțiunile lor prin propria gândire și decizie.

Astfel că multi bărbați care își prind femeile la înșelat doresc să fie ei pe post de amant la soția lor pentru că ‘ cu ăla vorbește mai duios, face sex mai mult și mai frumos , etc.” precum și soțiile înșelate care văd mesajele bărbaților care vorbesc urât cu ele cum le scriu poezii amantelor sau e cumpără cadouri de lux.

Ce devine foarte grav și cu adevărat inexplicabil este că aceste gânduri sau idei pe care le aveți și ați dori să le puneți în practică le aveți în timpul în care încă voi sunteți…în relație!

Adică acceptați în continuare un compromis și mai mare de multe ori invocând pe lângă toate scuzele posibile și binecunoscutul…”pentru binele copiilor”.

Din păcate va trebui să realizați că acolo unde nu este IUBIRE nu veți putea avea titlul de soț/soție dar nici de amant/amantă.

Viața merge mai departe!

Cabinet psihoterapie și psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie