Distribuie aceste articol!
Pin It

56157827 1026807457504929 7949109000237219840 nCând viața e frumoasa nu e loc de…MINCIUNA!

Viața e doar frumoasă și din păcate nu aveți cum să înțelegeți acest lucru din cauza COMPROMISURILOR pe care voi le faceți crezând că este bine.

Viața simplă este cea mai frumoasă însă vă place să complicați și vă împiedicați în lucruri inutilă.

Un om ar avea nevoie doar de un loc unde să pună capul să se odihnească de o bucată de pâine și un pahar de apă iar LIBERTATEA aceasta iar aduce cea mai mare fericire.

Azi sunteți fericiți doar dacă vă cumpărați sau mergeți în excursii exotice all inclusiv, dacă aveți case mari cu camere de oaspeți , piscine folosite doar 2 luni pe an și mașini care chiar dacă au mulți cai putere tot cu 130 km/ h merg pe autostradă.

Pentru toate aceste lucruri trebuie să munciți mai mult decât puteți, trebuie să vă înrobiți pe mai mulți ani decât veți trăi din cauza stresului, trebuie să mințiți, să furați, să păcăliți…

Oamenii salută azi cu „ doamne ajută și vreau doar sănătate” iar acest lucru dovedește încă o dată această mare MINCIUNĂ a vieții!

Sunteți doar niște credincioși de duminică pentru că tocmai nu înțelegeți esența acestei vieți date de Dumnezeu cât despre sănătatea pe care o cereți….NU AVEȚI CUM SĂ O PRIMIȚI PENTRU VOI SINGURI VĂ ÎMBOLNĂVIȚI CU BUNĂ ȘTIINȚĂ ȘI MAI ALES…VOI ACCEPTAȚI SĂ TRĂIȚI ÎN ACEASTĂ BOALĂ!

DECI...mai dulce este minciuna iar „lasă-mă să te las” este perfect funcțional într-o viață în care până și „psihologii” se sinucid pentru că nu este așa?…DACĂ VIAȚA ÎȚI DĂ LĂMÂI FACI LIMONĂZI…și toată lumea știe psihologie dar azi în 2022 nu știți să faceți diferența între Psiholog, psiholog clinician, psihoterapeut și psihiatru.

 

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/