Distribuie aceste articol!
Pin It

  46085516 944691625716513 5336311305512943616 nCăsătoria este…CEA MAI MARE MINCIUNĂ…AZI!

Aceste timpuri scot la iveală cele mai mari traume ale vieții create prin nevoile de A FI și A AVEA astfel că oamenii chiar dacă NU VOR SĂ ACCEPTE sunt copleșiti de toate bolile psihice.

Anxietatea, atacurile de panică. Depresia sunt doar rezultatul unor nemulțumiri care determină oamenii să gândească „mult , prost și fără rost” !

De aceea acțiunile lor sunt pripite și determină consecințe grave care le vor afecta viața atât lor dar și celor din jurul lor.

Ca să demonstrez această gândire greșita ca să nu zic proastă am să dau un singur exemplu, azi oamenii sunt pe pastile, pe pastile de psihiatrie, pastile care sunt date și celor care sunt internați în spitalele de nebuni dar…asta NU ÎNSEAMNĂ CĂ EI SUNT NEBUNI! ÎN SCHIMB DACĂ MERG LA PSIHOTERAPEUT SĂ VORBEASCĂ DE PROBLEMELE LOR DE LA LUCRU DIN VIAȚĂ , DE FAMILIE…ATUNCI AR FI NEBUNI!

Am să mă întorc la titlul postului și am să fac cea mai pertinentă demonstrație de ADEVĂR în care spuneam că, căsătoria este cea mai mare MINCIUNĂ!

Statistic rata divorțurilor depășește  70 % iar voi o să răsuflați ușurați bătându-vă cu pumnii în piept că voi faceți parte din restul de 30 % care faceți excepție de la regulă.

ÎNSĂ!!!! TOT EU VĂ SPUN CĂ VOI CEI 30% SUNTEȚI CEI CARE NU DIVORȚAȚI PENTRU CĂ INVOCAȚI ACELE SCUZE ABERANTE „ pentu copil stăm împreună, am fost căsătoriți atâția ani deci nu merită să divorțăm, ce o să spună lumea, ete.”  CÂND DE FAPT SCUZA ADEVĂRATĂ ESTE CĂ RĂMÂNEȚI ÎMPREUNĂ PENTRU BANI!

De frică să nu vi se împartă averile, casele și mașinile acceptați compromisul în care vă înșelați și cel mai crunt este că știți și vi sa spus…”EU NU TE IUBESC PE TINE…IUBESC PE ALTCINEVA, TE VĂD MAI DEGRABĂ CA PE TATĂL SAU MAMA COPILULUI MEU DAR IUBIREA MEA ESTE ALTCINEVA”

VĂ DAȚI SEAMA …CE ALTĂ MARE MINCIUNĂ???

Să faci un copil cu cineva pe care nu îl…IUBEȘTI?????????

Păi ce femei sau bărbat nu ar vrea să aibă copii decât cu persoana IUBITĂ????

Asta demonstrează clar inconștientă voastră atunci când faceți copiii…DOAR SĂ FIE FĂCUȚI!

Cât de mare este minciuna căsătoriei?

ESTE ATÂT DE MARE CA ȘI MINCIUNA DIN BISERICĂ „PÂNĂ CÂND MOARTEA NE VA DESPĂRȚII”ȘI SEMNĂTURA ÎN FAȚA OFIȚERULUI STĂRII CIVILE ÎN CARE CONFIRMAȚI CEEA CE FAEȚI CU BUNĂ ȘTIINȚĂ!

Atât de mare este minciuna vieții voastre

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie