Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 08Căsătoria te scapă de burlăcie?

Se pare că azi este mult mai ușor să îți trăiești viața în doi, de aceea există căsătoria.

Dumnezeu a creat oamenii sub forma de bărbați și femei tocmai pentru a ne completa unii pe alții însă nu orice completare este benefică pentru viața umană.

Pentru ca două părți să poată trăi împreună și a se bucura de această viață mai trebuie un ingredient esențial, lipiciul care unește pe viață bărbatul de femeie…IUBIREA.

Din păcate timpurile, statisticile precum și procesele arată că oamenii au forțat nota încercând să producă această comuniune fără să mai folosească acest ingredient.

Divorțurile demonstrează cert și indubitabil că doi oameni nu pot conviețui împreună sau bucura de viață indiferent de bunurile câștigate sau cumulate , de construcțiile ridicate sau de copii făcuți împreună dacă acest ingredient lipsește din viața lor.

Evident că încă de la început motivul unirii a doi oameni reprezintă IUBIREA însă imediat după amândoi constată altceva.

De ce se întâmplă aceste lucruri urâte în viața oamenilor?

Pentru că oamenii cred că știu despre ceea ce înseamnă iubirea și sunt convinși că acest lucru este un sentiment unic și individual bazat pe niște emoții…de moment.

După multe eșecuri , repetarea greșelilor, dezamăgiri oamenii ajung să creadă că este mai bine să trăiască singuri decât în relații însă acest lucru este la fel de greșit ca și relațiile compromis.

Din păcate nimeni nu vrea să afle adevărul despre ingredientul care aduce fericirea, bucuria, împlinirea fie că în relații fie în singurătate și anume IUBIREA…pentru că indiferent de ce alegeți în această viața fără această IUBIRE nu puteți trăi.

 

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/