Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 04Când căutați liniștea și pacea în alte locuri o să descoperiți…că templul Domnului este doar în voi nicidecum în religii!

Oamenii au intrat în stresul vacanței în care caută destinația de lux all inclusiv în care să își încarce bateriile, să se relaxeze, să se pozeze pentru rețelele social-media și să fie…ÎN RÂND CU LUMEA!

VACANȚELE ÎNSĂȘI SUNT UN FACTOR DE STRES ȘI CRED CĂ ÎNȚELEGEȚI CÂND O SĂ VĂ CĂ…VENIȚI ACASĂ MAI OBOSIȚI DECÂT AȚI PLECAT!

Iar vorba celebră…”tot mai bine e acasă” este doar un slogan smart care confirmă ceea ce spun!

Exact ca și bisericile, construcțiile acelea impunătoare cu religie și relicve neapărat importante și unice de pe timpul lui Isus iar dacă nu au așa ceva cu niște sfinți sau moaște ceva acolo să fie care vă aduc liniștea de moment până când ieșiți din nou…ÎN LUME, ÎN CIVILIZAȚIE…ÎN SOCIETATE!

Toate aceste lucruri…IUBIRE, PACE, LINIȘTE, BUNĂSTARE , ÎNȚELEGEREA, CREDINȚA…SE GĂSEȘTE DOAR ÎN VOI!

Cine nu știe să descopere aceste lucruri în el …CAUTĂ DEGEABA ÎN ALTE LOCURI ,ACTIVITĂȚI , BUNURI MATERIALE ȘI FINANCIARE!

De aceea a apărut azi EXCESUL, PENTRU CĂ NIMIC NU VĂ MAI SATURĂ SAU MULȚUMEȘTE ȘI ORICÂT DE MULT CĂLĂTORIȚI SAU VĂ CUMPĂRAȚI…niciodată aceste lucruri nu vă vor umple golul interior!

Știți…ÎN SUFLETULU UNUI OM POT FI …DOAR!!!!!!!…LUCRURI BUNE SAU LUCRURI RELE!

Acestea nu pot fi amestecate!

 

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/