Distribuie aceste articol!
Pin It

 45610248 941879819331027 4806728841345105920 nCare ÎNȘELAT ESTE MAI GRAV…cel cu Gândul sau cel ca VÂNTUL când rupe ușa când voi nu sunteți pe fază???

RELAȚIILE CEAUȘISTE DUPĂ CARE OAMENII OFTEAZĂ…sunt o altă minciună!

Plecate azi la străinătate să…să muncească indiferent care este munca …ele, ele lelele de la 45 de ani în sus…NU SE MAI ÎNTORC!

ȘTIȚI CARE ESTE CEA MAI PENIBILĂ MINCIUNĂ A OCCIDENTULUI CÂND LUCRURILE VÂNDUTE ÎN ȚARA NOASTRĂ NU AU GUSTUL CA ACELEAȘI PRODUSE VÂNDUTE ÎN ACELEAȘI MAGAZINE DAR ÎN ȚĂRILE OCCIDENTALE???

Că sa făcut un studiu și că gustul nostru este altfel și de aceea ei cei dornici să ne facă nouă pe plac ne fac produsul pe gustul nostru!

:))))) PE BUNE!!!???

Dar atunci de ce…CALITATEA E MAI SLABĂ CA SĂ NU ZIC ALTFEL…să fie tot pe gustul nostru???

Dar atunci????

DE CE PREȚUL ESTE MAI MARE??? Ca să fie pe…MĂSURA PORTOFELULUI NOSTRU???

Păi asta seamănă cu povestea Scufița Roșie și lupul care vroia…SĂ O PROSTEASCĂ!
Și…aaaa…și mașinile, mașinile care E FĂCUTE PENTRU CALITATEA DRUMURILOR NOASTREA…dar nu e calitate germană ci doar are țziglă germană!

Asta nu apelează cumva la studiul în care Românii ie….că le cumpără?

Deci ce este mai grav faptul că mâncați ceapă și credeți că e sănătoasă și sunteți gurmanzi iar prețul la România e mai mare decât în occidentale că…CEA MAI CRUNTĂ ÎNJURĂTURĂ ȘI JIGNIRE FOLOSITĂ LA FRANCEZI ERA…’BĂĂĂĂ MÂNCĂTORI DE CEAPĂ CRUDĂ”!!!

Atunci când soțul/soția stă în casă cu tine și oftează privind agale , în gol , la ecranul uni televizor care rulează ceva,  sau pe geam chiar dacă acțiunea la tv e în toi!!!

Atunci când în excursii ea contemplă natura :)))) de pe geamul mașinii sătulă de conversațiile lungi, repetitive și foarte plicticoase în care voi le știți pe toate și restul ce …e ei.

Atunci când seara se marchează și se aranjează  ca în ziua nunții și se plimbă pe faleză să vadă apusul sau răsăritul și își face selfie…SINGURĂ!

Atunci când vibratorul sau filmele xx sunt cel mai bun prieten intim că de dragoste reală prea le doare capul, burta și mai e și ciclul ăla prea lung exagerat de lung câte 20-30 de zile !

Atunci când el care nu mai e pe erecție decât pe pastile dar se umflă pantalonii la filme de acțiune cu actrițe senzuale sau când văd tinere pe stradă justificând…” ce lui dumnezeu îi place și mie îmi face”

Atunci să vă răspundeți singuri la întrebarea ….CARE ÎNȘELAT E MAI GRAV…CEL CU GÂNDUL SAU CEL ÎN CARE CHIAR O FACE!

www.psihoterapietimisoara.ro

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

https://cabinetpsihoterapie.business.site/