Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 10Ce dulce e sexul de împăcare dar mai dulce e viața fără o asemenea minciună!

Cred că deja toată lumea a auzit despre dulcele sex al împăcării iar aceasta este minciuna în care mulți oameni se scaldă ca să acopere un adevăr zdrobitor și anume relațiile compromis.

Iubirea nu iartă oamenii care nu se iubesc, deci unde nu este iubire apar inevitabili, certuri, neînțelegeri și bine-nțeles privarea de sex.

Nu, din păcate acolo unde este iubire viața este frumoasă și nicidecum nu pot exista lucruri urâte așa că încetați să vă mințiți.

Adevărul iese mai repede decât vă imaginați la iveală într-o relație compromis iar sexul…nicidecum nu o repară.

Poate prin faptul că sexul elimină tensiunile, dar nicidecum nu poate repara ceva ce nu poate fi legat.

De aceea în relațiile compromis prima dată dispare chiar…sexul.

Oamenii au ajuns să inventeze sau să creadă că dacă se ceartă vor avea parte de un sex bun și acest lucru demonstrează cum vă trăiți de fapt viața pe de-a-ndoaselea, iar aceasta explică de ce viața devine o minciună.

Supărări, bosumflări, certuri, gelozie, toate acestea și multe altele demonstrează că nu aveți parte de iubire deci nu puteți avea o viață frumoasă.

Mult mai bine și mai frumoasă este viața atunci când te iubești pe tine chiar dacă ești singur decât să te bucuri de un dulce sex al împăcării care nu face altceva decât să prelungească pentru un timp o viață trăită în minciună alături de cineva.

Viața este frumoasă, poate fi trăită frumos și bine-nțeles puteți avea parte de iubire însă pentru toate acestea trebuie să aveți înțelepciune iar înțelepciunea nu are nimic de-a face cu deșteptăciunea, știința, inteligența, șmecheria, descurcăreala, etc.

cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie