Distribuie aceste articol!
Pin It

 45610248 941879819331027 4806728841345105920 nCe înseamnă…”A REUȘI ÎN VIAȚĂ” ?!

Istoria a arătat că oamenii pot greși, istoria a arătat că savanții cercetătorii se pot înșela, istoria a arătat că știința poate greși iar însăși istoria de multe ori este greșită.

Conceptul principal și de nestrămutat în a reuși în viață se bazează pe doi piloni și anume A AVEA și A FI.

Dacă aceste două lucruri par că se leagă în timp de fapt oamenii au căutat forma simplificată alegând doar unul din acești doi factori.

Dacă în timpurile vechi munca aducea cu sine A AVEA oamenii au demonstrat că sunt nemulțumiți de puterea celor două mâini și picioare care într-o familie deveneau patru mâini și patru picioare.

Din păcate în acestă formulă lipseau două minți sau măcar…una, pentru că oamenii de fapt nu mai erau mulțumiți cu o singură casă, mașină etc.

Astfel că au dorit să își dubleze …numărul de mâini și picioare apelând astfel la a doua formulă A FI și crezând că dacă vor fi cineva vor avea mai mult.

În timp oamenii nu sau mulțumit nici cu acest lucru și au dorit să FIE dar să și AIBE și din păcate sa demonstrat că toate aceste formule indiferent cum combinate din păcate nu au dus la…REUȘITA ÎN VIAȚĂ.

De fapt ceea ce vă spun acum nu este un concept, o nouă teorie etc. ci vă spun ce fiecare dintre voi a realizat la un moment dat precum și semenii voștri din trecut.

A reuși în viață înseamnă a trăi această viață…FERICIT!

Absolut nimic din ceea ce înseamnă bani, funcții sau lucruri materiale nu pot aduce FERICIREA ÎN VIAȚA OAMENILOR.

Nu vă lăsați orbiți de aparențe, nimic din lucrurile materiale nu vă pot aduce cu adevărat fericirea, dimpotrivă…

A reuși în viață depinde doar de voi pentru că FERICIREA oamenilor stă chiar în oameni prin lucrurile simple fără a vă complica viața.

Din păcate acest lucru este ENORM DE GREU DE ÎNȚELES pentru că cele două principii sunt foarte bine înrădăcinate.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie 

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie