Distribuie aceste articol!
Pin It

 46085516 944691625716513 5336311305512943616 nCeea ce este normal azi în această viață vă poate transforma în anormali?

Probabil este un termen mult prea greu de digerat ceea ce am spus însă evident și demonstrat științific este că toată această fugă după realizare în nevoile de A Fi sau A Avea contribuie major dacă nu în totalitate asupra bolilor psihice.

Însăși folosirea termenului boli psihice este incorect deoarece oamenii au capacitatea de a se disocia de acestea părând că aceste boli sunt predestinate unora sau altora ei parcă nefiind subiectul acestei discuții.

Însă ca să nu mai existe dubii privind bolile psihice am să mă refer stric la ceea ce este cel mai frecvent și prin care absout toată lumea trece mai devreme sau mai târziu și anume atacul de panică, anxietate, depresie.

Toate acestea pe care azi în anul 2021 fără doar și poate toți oamenii le cunosc sunt boli psihice foarte grave.

Chiar dacă unii dintre voi cred că le gestionează sau mangeriază prin ignoranță, tratamente naturiste, tratamente medicamentoase care deja sunt prezente în gențile tuturor femeilor și bordul mașinilor bărbaților acestea trei sunt absolut cele mai periculoase tocmai pentru că se instalează ușor și sigur nelăsându-vă șansa vindecării tocmai prin faptul că nu le acceptați și tratați ca atare.

Deci tot ceea ce faceți astăzi în viață pentru a avea o viață frumoasă de fapt face ca viața voastră să fie grav afectată psihic iar ceea ce considerați că sunt doar niște episoade a unor momente anume din viața voastră vă poate afecta viitorul care și așa este incert.

Va trebui să repet astfel ca toată lumea să înțeleagă și poate să acționeze în timp util, atacul de panică, anxietatea și depresia sunt boli foarte grave psihice și orice încercare de deviere de la tratarea acestora prin invocarea altor cauze, tratamente a simptomelor considerându-le boli fizice , etc. vor avea ca rezultat imposibilitatea vindecării acestora.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie