Distribuie aceste articol!
Pin It

 45610248 941879819331027 4806728841345105920 nCine este cea mai importantă persoană în viața voastră?

O întrebare la care până acum majoritatea oamenilor greșeau răspunsul însă acum îl știu și continuă să se mintă.

O singură viață aveți de care voi sunteți responsabili în totalitate.

Această viață indiferent de pe ce poziție socială, materială și financiară , religioasă sau ce o mai exista este doar frumoasă.

Oamenii au învățat să aibe nevoi și de aceea azi devin victime a propriilor nevoi de A FI și A AVEA.

Toate bolile lumii trec însă prin aceste nevoi care atrag ca un magnet tot ceea ce este mai rău pentru viață îndepărtându-vă treptat dar sigur de cele mai esențiale lucruri care fac o viață frumoasă

LINIȘTE, PACE ȘI MULTĂ IUBIRE și toate aceste trei aduc cu sine FERICIREA și abia apoi adevărata ÎMPLINIRE.

Însă pentru toate acestea trebuie să înțelegi că însăși existența ta pe acest pământ te face să fi cea mai importantă persoană.

Azi oamenii își trăiesc viața prin viața altora și ca să nu mă lansez în demonstrații foarte greu de susținut dar foarte reale vă voi exemplifica ceva mai ușor prin prima mare greșeală pe care o făceați răspunzând la această întrebare…copiii.

Dacă copiii voștri ar fi cea mai importantă persoană din viața voastră, dacă ar fi așa…în nici un caz nu v-ați bate joc de ei.

A le cumpăra multe lucruri, ai îi plimba de dimineață până seara doar în mașini, ai duce în excursiile de lux…a le oferi tot ceea ce voi nu ați avut nu înseamnă că le faceți un bine.

Însăși relațiile compromise în care ei se nasc nu le fac un bine iară divorțul…le pune capăt aducându-le trauma cea mai mare.

Deci pentru binele vostru și a tuturor celor la care voi țineți înțelegeți că cea mai importantă persoană în viață sunteți voi deci aveți grijă de voi înșivă să fiți bine, sănătoși , fericiți și luând decizii bune în viața voastră să evitați să vă faceți rău și vouă dar și altora.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie