Distribuie aceste articol!
Pin It

 60344280 1052398861612455 9033540495325790208 nCriptomonedele sunt o alta PĂCĂNEA de îmbogățire peste noapte și … DIN PĂCATE NU AVEȚI BANII SĂ CUMPĂRAȚI NICIODATĂ PACEA INTERIOARĂ!

Tulburați în a găsi pacea și liniștea interioară căutați orice metodă de a vă înbogățiții peste noapte.

Puteți avea chiar și 3 joburi, moșteniri sau ce o mai fi faptul că oamenii sunt NESĂTUI cred că deja este demonstrat.

Jocuri de noroc la fiecare colț de bloc, cazinouri virtuale și oficiale mai ca la LAS Vegas, afaceri din care profitul e dublu și foarte repede TENTEAZĂ oamenii care au uitat cum făceau cozi interminabile pe timpuri la Cluj să depună la Caritas sau depuneau la bănci fantomă care promitea marea și sarea.

Timpul…NU LE REZOLVĂ PE TOATE…CI LE AGRAVEAZĂ!

OAMENII NU POT ÎNVĂȚA NICI DIN PROPRIILE GREȘELI PARCĂ SUNT…ORBIȚI DE ACEȘTI BANI!

Pe lângă valul de constructori antreprenori imobiliari apăruți peste noapte , apar investitorii în criptomoneda…DECI OAMENII AU BANI DE DAT ȘI DE INVESTIT!

DORINȚA ACEASTA DE ÎMBOGĂȚIRE PESTE NOAPTE SPALĂ CREIERELE!

La fel ca și fuga aceea disperată a doamnelor după înfrumusețare plastică , tinerețe veșnică și orice ar mai fi doar ca să pară tinere și frumoase!

Din păcate…TIMPUL IARĂ A DEMONSTRAT…că niciodată nu veți putea găsi tinerețea și frumusețea în exterior oricâte metode de criogenare, vampirul, botoxare sau siliconare precum și oricâte creme cu fulgi de aur, praf de perle, împachetări cu cremă de ciocolată ați face!

Iar despre voi domnilor….haiduci…care ați încercat să fiți vânători, antreprenori și bărbați pe viagra sau la femei plata cu ora din păcate timpul iară va demonstra!

CE???

CĂ CEA MAI CEA CRIPTOMONEDĂ ESTE…SOMNUL!

CĂ CEL MAI MARE DIAMANT CU MULTE KARATE ESTE…LINIȘTEA INTERIOARĂ!

IAR SĂNĂTATEA VIAȚA LUNGĂ ȘI ÎMBELȘUGATĂ ESTE DE FAPT VIAȚA ACEEA SIMPLĂ ÎNTR-O PACE DEPLINĂ CARE FACE CA EXTERIORUL SĂ STRĂLUCEASCĂ DIN INTERIOR !

 

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/