Distribuie aceste articol!
Pin It

 60038733 1047846192067722 8074155933678174208 nCum pot sta oamenii in relații dacă nu se iubesc???

COMPROMISUL!!!

Rutina, acea liniște forțată în care oamenii acceptă toate lucrurile care nu îi plac sau nu îi reprezintă acceptarea faptului că „altceva mai bun oricum nu există” sau că și alții sunt la fel face ca oamenii să conviețuiască într-un compromis.

Tocmai acea rutină face ca zâmbetul să dispară înlocuit de seriozitatea responsabilităților de zi cu zi, momentelor frumoase să se piardă datorită grijilor și nu în ultimul rând înbătarea cu apă rece atunci când oamenii ajung la o concluzie unanimă dar tacită a faptului că…IUBIREA TRECE PRIN STOMAC.

CULMEA CULMILOR ESTE CĂ LA UN MOMENT DAT ÎN VIAȚĂ…IUBIREA APARE!

Sincer???

NU ESTE IUBIRE…ci este dorința de a resimți, de a retrezit,de a redescoperii acele momente magice…de la început în care oamenii caută orice se agăța cu disperare de oricine le iese în cale și MINȚINDU-SE DIN NOU CĂ AU GĂSIT…IUBIREA!

De ce nu este adevărat???

Pentru că niciodată amanții…nu se căsătoresc iar dacă o fac…SE VOR REGĂSI DIN NOU ÎN ACEEAȘI STARE PE CARE O AVEAU ȘI ÎN RELAȚIA PRECEDENTĂ!

DECI…DE CE CONTINUĂ OAMENII SĂ STEA CĂSĂTORIȚI ÎN RELAȚII COMPROMISE?
Răspunsul unanim…PENTRU BINELE COPIILOR…demonstrează de fapt de ce azi copii sunt dependenți de droguri , alcool, jocuri de noroc, etc.

VĂ ROG SĂ MĂ CREDEȚI…ȘI PĂRINȚII ȘTIU CĂ DE FAPT LE FAC RĂU COPIILOR ÎN ASTFEL DE SITUAȚII.

Deci de ce oamenii stau în relații dacă nu există IUBIRE.

DE FOAME DE BAIN CA SĂ NU PIARDĂ SAU SĂ ÎMPARTĂ BUNURILE!

 

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/