Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 08Cum trece viața pe lângă voi și ajungeți să regretați toate nimicurile pentru care ați pierdut-o !

Nu am să încerc să vă conving că sunteți pe un drum greșit pentru că acum pentru prima dată o spun fără să fiu ironic…ȘTIȚI VOI MAI BINE CE FACEȚI ȘI CUM FACEȚI!

Însă indiferent cum este în această ignoranță veți ajunge la REGRETE1

Toți ajungeți …cănd ajungeți și veți ajunge….să vă lovească aceste regrete în care o să realizați că totul a fost în zadar și fără nici o valoare!

Atunci veți realiza CĂ CĂȘILE acelea din zone rezidențiale de lux de pe fostele terenuri agricole, virane sau gropi de gunoi de pe lângă marile orașe se dărâmă și se dezmembrează fără să fie CALAMITĂȚI NATURALE SAU BOMBE DE LA RĂZBOAIE!

Atunci veți realiza că MINCIUNA IUBIRII în care trăiți și aratăți lumii familia perfectă pe mediile virtuale ESTE DOAR UN MARE EȘEC AL VIEȚII!

Atunci veți realiza că banii strânși nu pot cumpara decât NIMICURI pentru că azi….EXACTE CELE MAI IMPORTANTE LUCRURI PE CARE LE OFERĂ AZI VIAȚA NU LE PUTEȚI AVEA SAU CUMPĂRA!

IUBIREA!

SĂNĂTATEA!

STIMA DE SINE!

FRUMUSEȚEA OMENEASCĂ…OMENIA!

CREDINȚA ADEVĂRATĂ!

SI MAI ALES LIBERTATEA DE A TRĂI…LIBER!

În rest…le puteți avea pe toate celelalte!

PS: DE VORBĂ CU OAMENI CARE SE APROPIAU DE ULTIMELE CLIPE ALE VIEȚII INDIFERENT DE POZITIA SOCIALĂ, FINANCIARĂ , INTELECTUALĂ SEX, RELIGIE ETC…la întrebarea ce regretă cel mai mult sau ce ar vrea să mai facă….DIN PĂCATE NU APAR NICIODATĂ NEVIA NEVOILOR PE CARE AZI OAMENII LE AU!

„ să mă plimb desculț prin iarbă”

„Să aud ploaie pe streașină”

„Să îmi fulguia zăpada nasul” 

„Să am parte de ADEVĂRATĂ …IUBIRE”

www.psihoterapietimisoara.ro

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

https://cabinetpsihoterapie.business.site/