Distribuie aceste articol!
Pin It

 43115270 923978724454470 2137990627814539264 nDe câte ori trebuie să repetați greșelile…pentru a realiza ce faceți?

Viața fuge într-un ritm înfiorător iar oamenii trec prin ea fără a mai simți nimic din frumusețea ei.

Astfel că deveniți predispuși greșelilor și curând o să înțelegeți că nu orice greșeală se iartă.

Oamenii pot învăța multe lucruri din greșeli dar asta doar dacă le acceptă, le conștientizează iar apoi lucrează asupra lor pentru a putea să nu le mai repete niciodată.

Dacă greșelile ar fi diferite cu siguranță problema ar fi mai ușoară însă de fapt greșelile oamenilor se repetă și se repetă de prea multe ori confirmând faptul că nu  mai vedeți , nu mai auziți pentru că inima vă este împietrită.

Evident faptul că inima nu este împietrită, de fapt chiar vă simțiți plini de viață în multe activități pe un ritm prea repede înainte dar este ceva mult mai grav și anume faptul că, creierul vostru intră pe un pilot automat în care repetă subconștient niște patternuri care vă pot aparține pe baza traumelor trecutului transformate în frustrări sau chiar a modului de acțiune a altora.

Mulți oameni denumesc acest lucru rutină și de altfel acest lucru chiar poate fi adevărat prin faptul că singurul lucru care vă face să vă simțiți confortabil în aceste vremuri este să nu ieșiți din rutina zilnică pentru că altfel vă destabilizează echilibrul vieții.

Însă când în viață mergi pe un drum greșit și repeți greșelile la infinit oricine poate realiza că are probleme în modul de gândire iar cum nimeni nu vrea să accepte acest lucru viața va merge pe repede înainte și greșelile nu mai  sunt greșeli proprii vina aruncându-se asupra altora.

De aceea apare victimizarea și întotdeauna cineva, altcineva va fi vinovat de toate greșelile voastre.

Acest lucru nu vă va face însă să aveți o viață frumoasă.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie