Distribuie aceste articol!
Pin It

 60576613 1054943711357970 393082450676285440 nDe ce apare rutina în relații?

Confruntat dea-lungul anilor cu această problemă în relațiile de cuplu oamenii așteaptă întotdeauna un răspuns clar care să edifice misterul acestei probleme.

Se caută scuze, se caută vinovați și întotdeauna se evită cel mai important lucru și anume adevărul.

Cu alte cuvinte este mult mai ușor să minți, să invoci anumite boli prin nevoi și chiar la un moment dat să se folosească termenul de nebuni pentru a justifica acțiunile nesăbuite făcute în această rutină decât să puteți accepta adevărul.

De fapt ce se întâmplă în rutină???

Oamenii o traduc ca fiind plictiseală și repetarea unor acțiuni care nu mai aduc fericire în relația de cuplu.

ADEVĂRUL ÎNSĂ ESTE CĂ ÎN RUTINĂ APARE ÎNȘELATUL, iar acest lucru este motivat ca ieșire din monotonia în care se scufundase relația.

Iar ADEVĂRUL ADEVĂRAT este și mai grav pentru că fiecare dintre voi știe și nu este nevoie de specialiști ca să vă spună acest lucru este că rutina, monotonia într-o relație de fapt demonstrează...LIPSA IUBIRII!.

Deci, este absolut imposibil de acceptat ca într-o relație în care oamenii se căsătoresc legal, oficial, spiritual , construiesc și iau credite împreună precum și conceperea de copiii în viața lor să se accepte faptul că...NU EXISTĂ IUBIRE!

De aceea neputând accepta acest lucru verbal , oficial , ceea ce ar demonstra MINCIUNA, COMPROMISUL și vieții, oamenii preferă să audă orice altă explicații acceptând însăși nebunia adică alte minciuni care să acopere marea minciună decât să accepte adevărul.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică 

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie