Distribuie aceste articol!
Pin It

 60038733 1047846192067722 8074155933678174208 nDe ce există atâta suferință în lipsa IUBIRII când puteți avea tot altceva ce vă puteți dori?

Azi oamenii pot avea orice și dacă vă uitați în jurul vostru o să vedeți cum cresc și se ridică casele, blocurile.

Dacă vă uitați pe străzi și în parcări o să vedeți aproape toate firmele de mașini care pot exista în lumea aceasta!

dacă veți merge în străinătate veți auzi limba Română aproape peste tot pentru că azi puteți călătorii și munci în orice țară.

Oriunde vă veți uita veți vedea și veți auzi copiii iar asta ar putea concluziona faptul că azi România este o țară înfloritoare.

Chiar așa și este, oamenii pot devenii patroni , afaceriști, antreprenori chiar dacă nu au făcut o școală de specialitate și poate chiar dacă nici nu au avut toți banii pentru a porni o afacere, azi oamenii au funcții și titluri doar dacă se zbat puțin .

Toate aceste lucruri denotă faptul că oamenii pot reuși în această viață!

Cu toate acestea oamenii sunt atât de triști și toate bolile psihice pe care nu vor să le recunoască vin peste ei ca mai apoi să fie copleșiți de bolile fizice.

Cum se face că au de toate dar dacă vă uitați în jur sunt atât de triști?

Singurul lucru care le lipsește oamenilor este IUBIREA!

Cu toate acestea e plin de nunți, de oameni care se căsătoresc , de site-uri matrimoniale de oameni care își caută și ce ușor pot găsi azi un partener de viață…

E adevărat dar…lipsește…IUBIREA!

De ce este atâta suferință din lipsa iubirii și de ce o relație compromis nu poate înlocui IUBIREA?

FIECARE DINTRE VOI ȘTIE CE ESTE IUBIREA ȘI CE VĂ POATE OFERI EA ÎN VIAȚĂ, DAR LA FEL DE BINE ȘTIE FIECARE DINTRE VOI EXACT CE ALEGE ÎN ACEASTĂ VIAȚĂ ȘI DIN PĂCATE ALEGERILE SUNT EXACT PE MĂSURA A CEEA CE SUNTEȚI!

Fiecare dintre voi va înțelege la un moment dat că nimic din lumea aceasta nu va putea compensa lipsa IUBIRII dar tot atunci veți înțelege pe pielea voastră că, chiar dacă IUBIREA este pretutindeni și este gratuită…TREBUIE SĂ O MERIȚI!

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică 

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie