Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 04De ce se caută vinovați când oameni sunt diagnosticați cu…DEPRESIE?

Cu toate că este foarte ușor diagnosticul de depresie se pune foarte greu!

DE CE?

Pur și simplu oamenii nu acceptă acest lucru de aceea „duc boala pe picioare” până când deja devine aproape imposibil de vindecat.

Odată bolile psihice instalate acestea se vindecă foarte greu și ce este cel mai grav că ele…REAPAR!

Absolut nimeni nu poate accepta sau imagina că EI VREODATĂ O SĂ AIBE PROBLEME LA CAP!

Ce nu înțelegeți de fapt este că …înainte de a avea probleme „la cap” aveți mari probleme în viață.

ÎN PROPRIA VIAȚĂ ÎN CARE VOI AȚI ACȚIONAT, AȚI GÂNDIT ȘI LUAT DECIZII CU BUNĂ ȘTIINȚĂ BAZÂNDU-VĂ PE „las că știu eu cum e mai bine” și pe faptul că azi trăiți pe COMPROMISURI.

Și atunci când oamenii vin în ultima clipă către cabinetele medicale caută cu disperare un medicament , o hipnoză , o regresie sau ceva…CE POATE SĂ LE REZOLVE PROBLEMA UȘOR ȘI PESTE NOAPTE.

Acum , să ne fie clar…nu există și nu vor exista niciodată pe planeta aceasta medicamente care să vă rezolve vouă problema depresiei pe baza creditelor, divorțurilor, înșelăciunilor, minciunilor, joburilor pierdute, dependențelor, etc.

SPER CĂ NU CREDEAȚI CĂ BOALA DEPRESIA ESTE DATĂ DE ALCEVA?

Cu toate că știința a încercat să coafeze acest diagnostic ca să nu fiți ostricizați în societate și a încercat GEO-METEO DEPENDENȚI, lipsa DOPAMINEI din sistemul nervos din păcate a eșuat lamentabil împreună cu toate produsele farmaceutice sau naturiste care nu reușesc să rezolve această boală.

DE CE?

Pentru că problema este doar la voi și până nu vă veți confrunta cu ea în mod direct…veți căuta vinovați la nesfârșit responsabil de ceea ce vi se întâmplă vouă.

 

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/