Distribuie aceste articol!
Pin It

 45553269 941347112717631 7647624294880509952 nDe ce toate lucrurile care credeați că vă vor aduce liniște, pace împlinire sau chiar IUBIRE se termină…rău?

„Dar eu am crezut…altceva!!!” Este un slogan repetat la maxim în zilele de azi când la un moment dat în viață oamenii nu se mai regăsesc fie că este relație, job, social sau financiar.

Acest lucru are două înțelesuri și din păcate amândouă sunt în defavoarea voastră însă unul devine…FOARTE GRAV!

SACRIFICIUL PE CARE ÎL FACEȚI PENTRU A OBȚINE O CASĂ, O MAȘINĂ O EXCURSIE ALL INCLUSIV NU MERITĂ CÂND SĂNĂTATEA FIZICĂ ȘI PSIHICĂ ESTE PERICLITATĂ.

Pe de altă parte căsătoria , facerea de copiii alături de un mare COMPROMIS demonstrează că nu este sănătos chiar prin starea de fapt a copiilor chiar dacă sunt îmbuibați cu de toate.

Câteodată pentru a vă atinge scopurile faceți un compromis însă oricât de mic este acel compromis eșecul este la fel de mare, mai devreme sau…mai târziu.

Indiferent când apare eșecul în viața voastră fie că este mai devreme sau mai târziu este la fel de dureros și de traumatizant și foarte grav este faptul că dacă nu învățați ceva din această traumă sau dacă credeți că ați vindecat-o și ați trecut peste ea pentru că nu e așa…”timpul le rezolvă pe toate” veți repeta aceste greșeli.

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/