Distribuie aceste articol!
Pin It

 14.46.07De ce trebuie să muriți ca să puteți trăi?

Sunt enorm de multe boli grave azi în lume însă procentul apariției lor nu este atât de mare și cu toate acestea sunt mulți oameni care ajung să primească un diagnostic foarte grav…

Atunci oamenii se schimbă!

Sunt unt două posibilități de a te schimba și anume una să te delași total iar alta să te agăți cu ultimele puteri de ultima fărâmă de viață și despre aceasta vă voi spune eu.

Este ciudat cum atunci când oamenii se confruntă cu moartea realizează că absolut nimic nu mai contează iar nevoile lor sunt atât de simple și banale.

Știți ce zic acei oameni? “abia acum simt că trăiesc” și “ dacă aș mai avea o viață…doar așa aș trăi-o”.

Din păcate oamenii cred că “nimic nu li se poate întâmpla lor” și de aceea conceptul de moarte este ceva care li se va întâmpla undeva la 80-90 de ani iar până atunci mai este mult.

Foarte greșit acest lucru în care “speranța moare ultima” face ca egoul bolnav să fie hrănit adormindu-vă în ceea ce înseamnă viață acolo unde chiar ar trebui să fiți treji.

Mulți oameni se trezesc la viață târziu atunci când poate nimic nu mai este de făcut și din păcate din nou sloganurile, proverbele nu au nici o valoare așa că așa cum realizează și ei așa veți realiza și voi că “niciodată nu este prea târziu” devine foarte târziu.

Viața este frumoasă dar depinde de voi cum vi-o faceți și cum o trăiți.

Cabinet psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie