Distribuie aceste articol!
Pin It

73498006 1196664103852596 7105595170107686912 nDe ce trecutul vă afectează prezentul?

Pentru simplu fapt că nu ați trecut peste trecut iar și dacă considerați că ați trecut cumva peste el a fost o vindecare incompletă lăsând loc apariția unei probleme mult mai complicate și mai grave.

De fiecare dată oamenii se miră de apariția bolilor psihice "brusc și dintr-o dată în viața lor" neuitând niciodată să specifice că în trecut ei erau "sufletul petrecerii" însă acest lucru tocmai confirmă ceea ce spuneam mai sus.

Românii au trăit cu impresia că se ușurează atunci când fac "haz de necaz" și în mare parte acest lucru poate fi adevărat dacă poți înțelege ceva din problemele avute, poți să le accepți și binențeles să nu le mai repeți.

Aceste etape sunt ușor de enumerat și de spus însă enorm de greu de făcut iar ușurința cu care oamenii au depășit în viață anumite probleme tocmai demonstrează faptul că traumele trecutului nu au fost vindecate complet, iar ca și o demontrație mult mai pertinentă este însăși faptul că azi sunt prezente atât de multe boli psihice în viața de zi cu zi a românilor.

Dacă până acum aceste probleme au fost ascunse invocându-se stressul binemeritat datorită faptului că oamenii trebuia să muncească ca SĂ AIBE precum și SĂ FIE ca să poată avea mai mult iar insomniile, nervozitatea, agitația erau lucruri absolut normale adiacent celor două nevoi iată că azi tot ceea ce era ascuns, nevindecat sau netratat iese la suprafață prin indubitabilele diagnostice psihice atacul de panică, anxietate și binențeles depresia.

Românii au încercat să le păcălească și pe acestea invocând anumite alte boli, căutându-se la diverse ramuri ale medicinei cu speranța că de fapt este cu totul altceva însă timpul și corectitudinea doctorilor au demontrat că aceste lucruri sunt doar o speranță pentru că adevărata problemă este evident una psihică.

Puteți binențele să vă mințiți în continuare însă datoria adevăraților specialiști este să vă informeze că aceste boli psihice nu se tratează nici cu naturiste sau medicamente farmaceutice dar nici cu vechile metode că veți depăși voi aceste moment cumva.

Ceea ce vă pot spune cu adevărat și este și mai grav este faptul că în bolile psihice  proverbul "niciodată nu este prea târziu" nu are nici o valabilitate iar odată adus dezechilibrul psihic în viața oamenilor revenirea este enorm de grea iar frica pe care cu adevărat o vor experimenta oamenii când vor pierde controlul minții va rămâne bine întipărită în viața lor.

Pentru un prezent frumos vindecați trecutul și nu mai repetați greșelile lui, cât depre nevoile A AVEA și A FI  nu sunt deloc justificate pentru cei ce vor să trăiască o viață frumoasă în care lumea materială aduce cu sine și toate bolile acestui pământ.

Cabinet psihoterapie și Psihologie clinică

Timișoara

Dr. Cătălin ilie