Distribuie aceste articol!
Pin It

 33785638 824874644364879 4321778401712013312 nDEPRESIA ,ATACUL DE PANICĂ , ANXIETATEA ȘI TOATE STĂRILE NEGATIVE SE TRANSMIT!!!

Este imposibil să fi azi fericit printre…NEFERICIȚI!

CRED CĂ NU ESTE NIMIC SURPRINZĂTOR CÂND VĂ SPUN CĂ ROMÂNIA ESTE O ȚARĂ DE…NEFERICIȚI!

Nu este o jignire este o stare de fapt explicată în mod just și imbatabil prin faptul că …AȚI PRELUAT TOT CEEA CE ESTE MAI RĂU DE LA OCCIDENT!

PROPRIETĂȚILE, CREDITELE, MUNCA ÎN CORPORAȚII, AFACERIȘTI DEZVOLTATORI IMOBILIARI, DROGURILE, FALSITATEA OPERAȚIILOR PLASTICE ETC.

Toate acestea determină BOLILE PSIHICE!

Chiar dacă românii nu vor să recunosc acest lucru azi…STATISTIC…CAZURILE DE DEPRESIE, SINUCIDERI, ATACURI DE PANICĂ  înregistrate oficial …ATENȚIE…doar cele înregistrate oficial ridică țara aceasta în topurilor NEFERICIȚILOR!

Ce mai este evident???

Că omenii în loc să se trateze….zic…”las că știu eu , trec eu peste cumva sau chiar…iau niște pastile că mi-a zis mie cineva”!

Din păcate am o VESTE PROASTĂ!!!

Și dacă voi credeți că „ați trecut peste cumva” toate acestea revin mai virulente și vă vor lovi atăt de tare încă „ Nam știut, Nam crezut că…” NU O SĂ MAI ȚINĂ NICI MĂCAR SĂ VĂ MINȚIȚI PE VOI !

Azi să fi FERICIT între NEFERICIȚI este o declarație de NEBUNIE!

OAMENII SUNT FERICIȚI CÂND „DUȘMANILOR” LE ESTE RĂU SAU SUNT NEFERICIȚI CÂND POVESTEA ALTORA ESTE MAI TRISTĂ DECÂT A VOASTRĂ!

Nefericiții nu caută alți NEFERICIȚI!

DE ACEEA BOLILE SE TRANSMIT!

ȘI CÂND INTRĂ ÎN CONTACT CU O PERSOANĂ FERICITĂ ACEȘTIA CAUTĂ ÎN MOD DIRECT SĂ ÎȘI INTRODUCĂ NEFERICREA LOR CHIAR DACĂ EI CAUTĂ „FERICIREA”

Dar ceea ce nu știu ei că…AȘA CUM VOR EI SĂ PĂCĂLEASCĂ ȘI EI LA RÂNDUL LOR SUNT PĂCĂLIȚI!

De aceea apare binecunoscutul…”LA ÎNCEPUT ERA ALTFEL”

MAI ȘTIȚI CEVA ….EXISTĂ CEVA MULT MAI GRAV CARE SE TRANSMITE…

www.psihoterapietimisoara.ro

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

https://cabinetpsihoterapie.business.site/