Distribuie aceste articol!
Pin It

 60344280 1052398861612455 9033540495325790208 nDepresia nu vă influențează starea ci vă ucide viața!

A apărut un nou termen “psihologic” pe care oamenii îl îmbrățișează cu drag pentru că e mai “dulce”.

METEODEPENDENȚI!

După ce ani de zile v-ați mințit singuri cu bună știință cu asteniile de primăvară-toamnă, melancoliile,  solstițiu , deochiul și tot felul de termeni de “minte-mă și minte-mă frumos că îmi place” cred că a venit timpul măcar azi să începeți să acceptați termenul de depresie.

Dacă nu o să îl acceptați din păcate ploaia vă va influența , frigul vă va influența, căldura , întunericul  și tot pe ce mai puteți da vina ca să vă victimizați că vă influențează viața făcându-vă să deveniți triști și vă răpește fericirea pentru că nu e așa…”voi erați niște oameni veseli, bucuroși, plini de viață”

Ei bine , chiar așa și este…erați, iar dacă ați avea curaj să observați, să acceptați și bine-nțeles să vindecați ce va făcut să deveniți altfel, să vă schimbați vă veți confrunta cu adevărata problemă care vă aduce depresia în viață.

Însă este foarte greu să faci așa ceva pentru că astfel unii dintre voi….ar trebui să recunoască că sunt într-o relație pe interese, compromisă, că aveți servicii care nu vă plac ca să puteți să vă plătiți datoriile, că trebuie să acceptați minciunile, furturile, înșelăciunile făcute daci …cu alte cuvinte să puteți scoate tot răul la suprafață.

Acest lucru poate avea consecințe negative în viața de zi cu zi dar pozitive într-o viață reală în care vă eliberați de toată încărcătura trecutului.

Voi sunteți responsabili direct de viața voastră prin acțiunile, modul de gândire și prin toate deciziile pe care le luați în viața voastră iar toate aceste vă dau exact starea pe care o aveți zi de zi.

Cabinet psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie