Distribuie aceste articol!
Pin It

 33785638 824874644364879 4321778401712013312 nMesaj IMPORTANT pentru care ar trebui sa va urle telefoanele  cu mesaje de avertizare!!!

Cred că în nici o țară de pe planeta aceasta oamenii nu sunt atât de înverșunați în PRO ȘI CONTRA pentru acest război din Ucraina!

Chiar și Ucrainienii sunt deja într-o vacanță mult prelungită astfel că o să îi vedeți în excursiile voastre all inclusiv flexați și relaxați!

Însă…!!!

DACĂ ESTE ADEVĂRAT FAPTUL CĂ FB-UL COLECTEAZĂ DATELE CU CARAACTER PESONAL …lucru care făcea ocolul pământului acum câțiva ani ca știre ȘOC precum și faptul că RUȘII au manevrat alegerile prin intermediul computerelor…AVEM O MARE PROBLEMĂ!

Doamnelor femei  mămici și bunici!!!

Copiii voștri care sunt plecați prin alte orașe sau alte țări sau luat telefon și sau făcut cont pe FB să vorbiți cu nepoții sau cu prietenele voastre din copilărie…NICIDECUM SĂ MUȘCAȚI, SĂ STRIGĂTI SAU SĂ SLĂVIȚI PE UNII SAU PE ALȚII.

Vă mai aduceți aminte legionarii cum erau vânați când au venit comuniștii la putere???

Dar securiștii căutați după revoluție???

Știți atunci era mai greu …se vindeau și se trădau unii pe alțiii!

AZI CEEA CE SPUNEȚI RĂMÂNE OUN MARCAJ ĂE TOT CEEA CE SUNTEȚI!

DECI…RUGAȚI-VĂ să câștige ăia de strigați voi SLAVA ( cu toate că realistic vorbind orice om cu capul  pe umeri nu poate să creadă așa ceva)…rugați-vă în fiecare zi că DACĂ CÂȘTIGĂ CEILALȚI…LI SE INSTALEAZĂ REGIMUL ȘI VEȚI PLĂTI VOI CU TOT NEAMUL VOSTRU PENTRU CEEA CE AȚI FOST IRESPONSABILI SĂ FACEȚI DOAR …CA SĂ ZICEȚI ȘI VOI CEVA PE FB!

Vă repet…în nici o țară de pe planeta aceasta oamenii nu pier timpul să scria atâta PRO ȘI CONTRA cât despre ăia de tot vă promit că o să vină, o să facă, o să vă ajute, o să vă dea ete. TREC VIEȚI DE OAMENI ȘI DIN PĂCATE NU A VENIT, NU VIN ȘI NU O SĂ VINĂ!

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/