Distribuie aceste articol!
Pin It

 60344280 1052398861612455 9033540495325790208 nDoar citind prospectul medicamentelor folosite în bolile psihice veți înțelege că problema voastră este…UNA PSIHICĂ!

Companiile farmaceutice au fost obligate să scrie și reacțiile adverse precum și dependența pe care produsele lor o crează.

Acest lucru (chiar dacă foarte greu acceptat) ia făcut să să realizeze că le este benefic exonerândui de orice RESPONSABILITATE.

Astfel că dacă veți citi prospectul celui mai ușor medicament…numiți-l voi care…veți înțelege că reacțiile adverse sunt mult mai grave decât boala însăși.

Mai mult decât atât dependența creată și vă rog să mă credeți că nu e vorba nicidecum de o dependență de bine vă afectează indubitabil viața.

Ca să puteți înțelege ceea ce se întâmplă este foarte simplu să înțelegeți experimentul placebo, precum și faptul că dacă aceste medicamente fac mai mult rău decât bine și cei care le iau pot confima faptul că boala nu a trecut ci sunt în continuare în căutarea formulei magice a combinației de substanțe care să le vindece problemele vieții, aceasta înseamnă că problema voastră se poate rezolva întotdeauna prin confruntarea cu ea.

Acest lucru din păcate nu îl puteți face singuri și nici cu ajutorul prietenilor binevoitori sau a apropiaților voștri.

De aceea mai ales că bolile psihice sunt un subiect tabu preferați să credeți că veți trece peste, sau să funcționați cu medicamentele în buzunar și bine-nțeles crezând că această acțiune este mai ieftină și sigur așa .

Este adevărat că terapiile adevărate făcute cu terapeuți specializați costă cel puțin de 10 ori mai mult decât medicamentele însă ce sens are o viață pe care nu o simțiți chiar dacă aveți de toate și la ce vă ajută acei bani economisiți dacă deveniți mai bolnavi decât boala cu care ați fost diagnosticați?