Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 02Ghidați în viață de INVIDIE nicidecum de o MOTIVAȚIE sănătoasă!

Motivația unei vieți frumoase  înseamnă a o trăi în cel mai liniștit mod posibil.

Oamenii sunt responsabili direct de tumultul agitației în care nevoile nesecate le conduc viața.

CE FEL DE VIAȚĂ?

O viață de NEFERICIȚI!

Se speculează foarte mult că oamenii sunt manipulați și poate, poate doar în foarte mică măsură puteți avea dreptate însă din păcate tot voi sunteți responsabili de acest lucru.

Am să vă explic!

Azi nu mai este nevoie să vă spună cineva ce să faceți, cum să faceți , ce să vă luați etc. , acest lucru nu mai funcționează nici măcar cu forța chiar dacă este spre binele vostru.

Este de ajuns să dai unui oarecare ceva , orice ceva ce voi vă doriți și uite așa din invidie porniți pe drumul…”păi dacă ăla are eu de ce să nu am”

Singuri vă înrobiți, vă îndatorați și vă supuneți, singuri!

Motivația de A AVEA și A FI este o minciună la fel de mare ca și cea că…MERITAȚI!

Vedeți, azi poate nu înțelegeți ceea ce spun dar nu pentru că nu sunteți inteligenți ci tocmai pentru că refuzați să acceptați aceste lucruri.

Este demonstrat faptul că oameni care AU sau SUNT sunt niște nefericiți în această viață dar sclipiciul strălucitor de suprafață vă atrage necontrolabil și mai devreme sau mai târziu veți realiza și voi pe pielea și bine-nțeles inteligența voastră că A AVEA sau A FI nicidecum nu vă aduce o viață fericită.

Motivația unei vieți frumoase, fericite, și împlinite nu se măsoară în case, mașini, funcții, excursii sau haine de lux ci în libertatea de a fi liber și a nu admite n ici un compromis în viața ta.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie