Distribuie aceste articol!
Pin It

 56157827 1026807457504929 7949109000237219840 nÎn căutarea iubirii oamenii găsesc nefericirea?

Într-o societate modernă familia reprezintă baza societății pe care se construiește orice și fiecare are beneficiile lui, astfel că societatea câștigă când un cuplu pornește în viață cu creditele pentru o locuință, firmele de aparatură casnică câștigă când dotează căminul familial, firmele angajatoare se pot baza pe niște angajați stabili pentru că într-o familie cu responsabilități, credite și tot ceea ce mai cere societatea trebuie să ai continuitate.

Binențeles că și voi ca și parte bărbătească și femeiască aveți de câștigat că nu mai sunteți singuri, ați intrat în rândul lumii, veți avea urmași , etc. precum și faptul că de acum începând nu mai duceți greul singuri pentru cheltuieli ci sunteți doi.

De aceea oamenii pleacă în căutarea iubirii care să îi ajute cât mai repede să facă acest pas spre o lume civilizată în care vor trăii fericiți până la adânci bătrâneți însă toate aceste lucruri sunt doar un basm pentru că în realitate rata divorțurilor în această lume ca să nu vorbesc doar de țara noastră a scindat drastic populația acestui glob.

Divorțurile se termină prin lupte, războaie în care tot ceea ce ați construit de dragul societății se împarte având de câștigat tot societatea care încasează tarifând procesele cu toate înfățișările, evaluatorii, polițiștii în cazurile de agresivitate, adeverințele de psiholog care arată cât de traumatizați psihic sunteți, etc.

Adevărul acestor lucruri este că nu poți pleca în căutarea iubirii dacă nu ști ce este aceasta iar cum toți oamenii acestei planete se bazează doar pe simțuri și faptul că ei știu cel mai bine pentru ei precum și educația primită din familiile lor, filmele siropoase de televiziune, seriale și cântece de dragoste demonstrează că din păcate lucrurile nu stau așa cum credeți sau simțiți iar statistica divorțurilor global vorbind demonstrează acest lucru.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie