Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 10În panica de a rezolva atacul de panică vă aduceți mai multă…panică!

Absolut toată lumea se va lovi azi de atacul de panică și prin ceea ce veți trece va fi grav.

Panica acționează devastator asupra oamenilor deci ceea ce veți simți va fi ca un cutremur asupra corpului și minții voastre.

Ciudat este că atacul de panică va dispare la fel de repede precum a apărut însă panica adevărată care va pune stăpânire pe voi abia acum va începe.

Oamenii vor începe toate investigațiile posibile, fuga la medici care mai de care însă absolut toți vor evita să accepte sau să înțeleagă că atacul de panică vine de la “cap”.

Medicamente peste medicamente, tratamente peste tratamente, păreri cu nemiluita, toate acestea vor contribui și mai mult la nesiguranța voastră.

Viața socială, profesională cât și ce familială vă vor fi date peste cap.

Azi oamenii trăiesc cu atacul de panică și chiar dacă acesta are o intensitate mai mică siar simțurile, trăirile sau corpul sunt într-o amorțeală continuă datorită medicamentelor sau tratamentelor luate, el rulează încet dar sigur în background-ul subconștientului transformându-se în anxietate.

Totul devine foarte ciudat, azi anxietatea este un mod de viață deci oamenii cred că așa trebuie să fie punând totul pe seama stresului, lipsa somnului , nevoile financiare, etc. însă anxietatea este mult mai gravă ca și atacul de panică.

Anxietatea este al 2-lea semnal mare de alarmă al corpului și minții noastre înainte de a intra în depresie iar depresia…E GRAVĂ!

Culmea culmilor este că oamenilor le este frică și resimt mult mai tare atacul de panică decât depresia însă acest lucru este o altă minciună cu care se amăgesc.

Orice problemă psihică este absolut foarte gravă de la lipsa somnului , gândurile de neoprit care se rotesc neobosit în mintea voastră până la depresia care pune stăpânire pe viața voastră de aceea voi sunteți direct responsabili de acțiunile voastre.

Întrebați, doctorii specialiști pe diferite aparate ale sistemului uman pe care îi consultați în disperarea de a afla o cauză atacului de panică strict pe simptome vă pot spune că “anumite boli ale corpului uman pot produce și astfel de simptome” însă atât ei cât și voi știți cu siguranță de unde pornesc toate aceste lucruri.

Azi în 2021 îmi este imposibil să cred că voi ca oameni nu știți că stările voastre precum și toate bolile pleacă de la cap.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie