Distribuie aceste articol!
Pin It

33785638 824874644364879 4321778401712013312 nÎnainte de a vă consulta fizic...căutați problemele psihice!

Dacă veți reuși să vedeți dincolo de această "acuză" o să înțelegeți corelația dintre afectiunile fizice și cele psihice.

Creierul uman este considerat pe bună dreptate un computer, el este cel care dirijează și transmite informațiile către corpul nostru care devine doar un "executant".

Din păcate pierdeți din vedere acest lucru pentru că acesta devine un subiect tabu în România unde nimeni nu poate avea probleme cu..."computerul". 

Nici nu știu ce este mai grav și anume faptul că în trecut medicii specializați în aparatele corpului uman ignorau sau nu făceau conexiunea să vă spună că problemele sunt de la cap, sau faptul că acum vă spun și suportă toate injuriile și acuzele pe motivul că voi sunteți cei ce nu acceptă acest lucru.

Cert este că indiferent de ce parte a baricadei vă aflați se va pierde foarte mult timp în defavoarea pacienților.

Iar cum în și în România "timpul înseamnă bani" din păcate veți ajunge să realizați un alt sens mult mai grav al acestei metafore și anume...BANII, NU VOR PUTEA CUMPĂRA NICIODATĂ TIMPUL!

NETRATATE BOLILE PSIHICE EVOLUEAZĂ ATÂT ÎN FORMĂ PSIHICĂ DAR ȘI FIZICĂ!

Din păcate va fi destul de târziu când veți putea să realizați acest lucr, iar ceea ce vreau să vă spun este că nu este grav că începeți să faceți la început analizele fizice însă când deja specialiștii și aparatele de testare dau "eroare" luați în calcul cât mai repede testarea psihică

Cabinet Psihoterapie și psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie