Distribuie aceste articol!
Pin It

 21c5a126 a3b3 472c bd3c 979e04fdb25bLa curtea regelui este întotdeauna…UN BUFON!

Sunt convins că dacă nu ați citit măcar cu siguranță ați văzut filme de…CAPĂ ȘI SPADĂ!

Romantism, intrigi, iubiri ascunse, lupta pentru putere, avuție, mârșăvenie, ticăloșie , iubiri neîmplinite, tăinuiri, crime, ură, amante, amanți, titluri de nobilime, curtezane…ȘI MULTĂ IUBIRE PENTRU CARE OAMENII PUTEAU FACE SACRIFICIUL SUPREM!

Ahhhhhhhh, ohhhhhhhh….am uitat!!!

ȘI MULTĂ MINCIUNĂ!

Ierarhic Poziționarea în sala tronului, sala balului, plimbările prin curte și chiar și la vânătoare ERA ÎN FUNCȚIE DE TITLU!!!

TITLUL BĂTEA…BANIIIIIIIIIIIIIII!!!!

Însă TITLUL îți putea aduce BANII!

Femeile frumoase, curtezanele întotdeauna aveau un loc în față….Offff…SCUZE EU…acum înțeleg de ce azi femeile se tunează!

Erai frumoasă…intrai în grațiile unui bătrân și trecut nobil care te susține financiar și te aduce pe poziții…înalt…scuze eu…înaintate la serile de baluri…unde dacă te vedea regele…POATE TE BĂGA SEARA PRIN INTRAREA SECRETĂ ÎN CAMERA LUI!

Regina….offfff….REGINA cu un zâmbet sec, privirea îngol iar gândurile …la cavalerul a cărui spadă….STRĂLUCEA DOAR LA GÂNDUL BATISTEI PARFUMA CE PUTEA SĂ O PRIMEASCĂ CÂND REGINA….O SCĂPA DIN „GREȘEALĂ”!

Popa urzea din umbră…îmbrăcat cu straiele cele mai…de catifea , cu lanțurile cu cruce DĂ HAUR, ghiulul mare pă deget adică scuza….E PECETE- SIGILIU CUM SAR SPUNE…influențând astrele tânărului și credului rege că trebuie să pornească în RĂZBOAIE SFINTE , FĂCÂNDU-L SĂ CREADĂ CĂ VECINII VOR SĂ ÎI COTROPEASCĂ ȚARA, SĂ ÎI FURE REGATUL!!!

Da ce zic IO….o nu…nu doar atât …îi spunea chiar că fratele îi vrea tronul și ar fi bine să îl îndepărteze!!!

Căpitanul oștilor stătea la 2 pași lateral spate de rege gata să își verse sângele pentru rege oftând și el…pentru că unul din copiii reginei era chiar…AL LUI!

Apoi…

Apoi venea titlurile cu ranguri, consilieri, donatori și sponsori care și ei la rândul lor vroiau să între …ÎN GRAȚIILE REGELUI, deci…TITLURI MAI MARI…deci…BANI MAI MULȚI!

Ce se făcea pe la palat???

Se vorbea …CE SE MAI POARTĂ , CINE CU CINE SE MAI CUPLEAZĂ ȘI POLITICHIE!

Însă….

ÎNSĂ…!!!!

Cine a fost atent , foarte atent…A VĂZUT…a văzut că….ÎNTOTDEAUNA EXACT LÂNGĂ REGE, EXACT EEXACT LÂNGĂ EL…!!!

STĂTEA ÎNTOTDEAUNA BUFONUL!

PĂCĂLICIUL!

DĂ ce????

DĂ CE DOAMNE…DĂ CE???

Pentru că și pe acele timpuri, CA EXACT EXACT CA ȘI ACESTEA, indiferent câte aveau, ce făceau, ce mai  se combinau….OAMENI…EI BIUNE OAMENII….

OAMENII ERAU ATÂT DE TRIȘTI!!!

Nu mă credeți…cel mai simplu test!

Unde vă aflați acum când ați citit acest post…???

Uitați-vă în jurul vostru, exact în jurul vostru , la vecinul, la colegul, la pietonul, la masa vecină, în tranmvai sau autobuz , la semafor în mașină…și veți vedea!!!!

SUNTEȚI ATÂT DE TRIȘTI!!!!

www.psihoterapietimisoara.ro

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

https://cabinetpsihoterapie.business.site/