Distribuie aceste articol!
Pin It

 60038733 1047846192067722 8074155933678174208 nLucrurile rele vin din interior…niciodată din exterior.

Ceea ce este frumos nu poate fi combinat, amestecat cu ceea ce este urât iar ca să înțelegeți mai bine ceea ce vreau să vă spun este că frumusețea omului stă doar în interiorul lui.

Tot ceea ce este mai frumos la un om este acolo în interiorul lui iar acesta radiază prin tot exteriorul lui.

Din păcate este mai ușor să poți fi frumos la exterior decât să lucrezi la interiorul tău.

Da oameni buni, așa cum la exterior există designeri, medici plasticieni, coafori și make up artiști pentru a îmbunătății aspectul, exact așa există specialiști pentru interiorul vostru însă  este foarte greu de acceptat că cineva, altcineva va face această modificare în afară de voi.

Voi, fiecare dintre voi credeți în felul vostru că sunteți unici și știți voi cum să trăiți această viață astfel că nimeni nu vă poate învăța, corecta sau îndruma și poate acest lucru ar fi de bine dacă…viața voastră ar fi frumoasă, însă așa cum spuneam, viața voastră a devenit frumoasă pe dinafară dar urâtă pe dinăuntru.

Oricât de mult credeți că veți compensa prin lucrurile exterioare materiale sociale , în interiorul vostru va fi doar o bucurie de…suprafață, de aceea aceasta durează foarte puțin ca mai apoi să reintrați în starea de griji , frustrări , supărări, etc.

Toate acestea le știți, nu este nimic nou, le auziți și le vedeți în jurul vostru la fiecare pas dar parcă nu puteți înțelege ceea ce se întâmplă crezând că acestea fac parte din viața umană.

Adevărul este crunt când înlăturând toate gândurile negative care vă copleșesc și vă conduc mintea veți vedea că odată…erați altfel.

Nimic pe lumea aceasta nu justifică irosirea vieții voastre.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie