Distribuie aceste articol!
Pin It

 60344280 1052398861612455 9033540495325790208 nMai presus de orice e…IUBIREA!

Absolut toată lumea știe ce este IUBIREA dar din păcate nimeni nu are parte de ea iar acest lucru este demonstrat statistic prin divorțurile din România sau rapiditatea cu care relațiile iau sfârșit.

Oamenii cred că știu orice  iar acest lucru este caracteristic Românilor care au trebuit în trecut să fie descurcăreți, să improvizeze pentru a se descurca în viață.

Timpurile au trecut și din păcate nu mulți au înțeles sau au putu să accepte că din păcate nu le poți ști pe toate chiar dacă este vorba despre…viața voastră personală.

Mai mult decât atât, internetul comunicarea lărgită prin acest mediu virtual va făcut și mai încrezători că puteți ști totul…TOTUL PÂNĂ LA IUBIRE.

Astfel că DOCTOR GOAGĂL din păcate nu vă poate da răspunsul la problemele voastre de IUBIRE.

IUBIREA poate aduce pacea, liniștea, vindecarea și fericirea în viețile oamenilor atunci când ea este adevărat în schimb atunci când este doar o iubire compromisă aceasta aduce…DEZASTRUL.

Foarte greu puteți accepta că înainte de căsătorie cineva specializat vă poate spune dacă cu adevărat există potrivire pentru că în egoul vostru voi credeți că știți ceea ce este mai bine pentru voi și pentru viața voastră.

Ba mai mult decât atât vă bazați si pe emoțiile voastre pe care la fel credeți că le stăpâniți și știți ce înseamnă.

Cu toate acestea cifrele statistice demonstrează că nu știți nimic despre relații despre cei pe care credeți că îi cunoașteți și îi alegeți să vă trăiți viața împreună…iar ceea ce este cel mai grav este că se demonstrează că nu știți cu adevărat cine sunteți voi înșivă.

Cu toate acestea forțați IUBIREA alegând compromisul în care toate lucrurile bazate pe A FI și A AVEA vor susține această relație.

Din păcate mai devreme sau mai târziu mulți dintre voi vor afla adevărul în care IUBIREA este mai presus de orice precum și faptul că DOCTOR GOAGĂL nu vă poate răspunde la întrebările despe IUBIRE, BOLILE PSIHICE, PRECUM  NICI DESPRE CINE SUNTEȚI VOI CU ADEVĂRAT dându-vă de fapt doar niște răspunsuri foarte vagi adresate general tutUror nicidecum fiecăruia individual.

IUBIREA ESTE FRUMOASĂ LA FEL CA  ȘI VIAȚA ÎNSĂ CINE NU VA AFLA CINE ESTE EL CA ȘI PERSOANĂ O SĂ TRĂIASCĂ ȘI O SĂ IUBEASCĂ DUPĂ NIȘTE REGULI GENERALE CARE ASTĂZI DEVIN NEFUNCȚIONALE.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie