Distribuie aceste articol!
Pin It

 46085516 944691625716513 5336311305512943616 nMerită să dăm sănătatea noastră pentru toți banii din lume?

Azi BANI sunt cei ce ghidează oamenii în această iar viață nevoile nesecate fac ca oamenii să fugă disperați după bani.

Merită însă să îți consumi viața, să te îmbolnăvești sau chiar să îți pierzi viața pentru acești bani?

Surprinzător dar o să auziți mulți oameni care azi mai în glumă mai în serios spun că și ei ar sta în pușcărie 3-4 ani pentru un milion de euro și foarte grav este că sunt unii oameni care își vând rinichiul pentru o sumă oarecare de bani.

Oamenii cred că banii pot aduce fericirea în viață iar această fericire se rezumă la o casă, mașină și câteva accesorii și excursii de lux all inclusiv, însă vor realiza foarte repede că acestea sunt fericiri de moment.

Cât de repede?

După ce pierd niște ani buni din viață, toți vor conștientiza că toate aceste lucruri după care au fugit și se quantizează în ceea ce înseamnă bani nu au nici o valoare.

Ceea ce vor realiza este că nici sănătate, nici tinerețea și nici adevărata fericire nu se poate cumpăra.

Însă pentru ca oamenii să poată înțelege acest lucru trebuie să îl simtă pe pielea lor, iar pe pielea lor vor simți cum își vor pierde în primul rând sănătatea.

Chiar dacă spitalele sunt azi pline de diverse boli ale corpului din păcate adevărul adevărat este că prima dată apar bolile psihice iar spitalele psihiatrice sau cabinetele psihoterapeutice curios dar nu sunt invadate de oameni cu probleme psihice și asta se datorează faptului că azi oamenii încă cred că ei nu pot avea asemenea probleme.

Ce ciudat, dar de la cap pleacă totul!

Cabinet Psihoterapie și psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie