Distribuie aceste articol!
Pin It

 14.46.01De ce nu se mai poarta slipi și sa trecut la bermude și minciuna in care mai bine “acoperim defectele” decât sa dezvoltam calitățile! 

Nu ! Nu am evoluat!

NU SA SCHIMBAT MODA!

Ci minciuna…este mult mai ușoară și frumoasă decât greutatea adevărului !

Vă aduceți aminte când la mare…se purta slipul?

Acolo se vedea cine este bărbat chiar dacă marea era…rece!

Nu puteai să ai burta peste slip și să se vadă…crăpătura la spate să mergi la femei și să le dai…VRAJA MĂRII!

Însă tot eu vă spun că dimensiunea nu contează…DECÂT SĂ PUNEȚI BERMUDE PE VOI MAI BINE GĂSEAȚI ȘARMUL UNUI ZÂMBET NATURAL, UNOR GLUME ȘI NU BÂRFE  ȘI MULTE ALTE CALITĂȚI CU CARE OAMENII AU FOST ÎNZESTRAȚI!

Da! Dumnezeu nu ne-a făcut PERFECȚI dar ne-a dați în compensatoriu alte lucruri pe care…OAMENII AU UITAT, LI SE PARE PREA GREU SAU PUR ȘI SIMPLU NU MAI VOR SĂ LE DESCOPERE!

E mult mai ușor să MINȚI!

O operație plastică o bermude, un jeep mare și asta e!

Știți cât de mare e minciuna????

ȘTIȚI!???

Toate fetițile au citi sau lisau citit povești cu făt frumos și ele vor să ajungă prințese dare…SE CĂSĂTORESC CU ZMEI, BALAURI SAU FII LUI ROȘU ÎMPĂRAT…că de…zinc turnul acela în care stau închise au pieptănul de aur, oglinda fermecată și to ce își mai doresc ele!

Știți cum este adevărata poveste????

E cala „bărbații”aceia de își iau permis de vănproare, își cumpără pușcoci mare, jeep RAPTOR prin oraș dar ei fac coadă la cabinetele medicale că le ie frică că îi recrutează în armată!!!!

Știți ce este cel mai grav???

Că nu înțelegeți!!!!

ATUNCI CÂND DAI JOS HAINELE DE FIRMĂ, CÂND NU POȚI ȚINE PE TINE PORTOFELUL , CÂND TITLURILE SAU FUNCȚIILE NU SE VĂD…ATUNCI CÂND TE DEZBRTACI DE TOT…SE VEDE CINE EȘTI CU ADEVĂRAT!

Mai știți ceva?????

DE ACEEA DUMNEZEU NE-A FĂCUT GOI!

Degeaba le puneți la noi născuți Mike în picioare și le luați cărucioare Ferales de firmă…CE ȚI DAT DUMNEZEU RĂMÂNE DAT!

Voi le furați de mici dorința de ași explora cu adevărat calitățile date de Dumnezeu și le insuflați ca să își ascundă defectele prin falsitatea ce ne înconjoară!

www.psihoterapietimisoara.ro

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

https://cabinetpsihoterapie.business.site/