Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 08Niciodată prea târziu devine prea târziu pentru tot ce înseamnă afecțiuni psihice???

Este enorm de greu și aproape imposibil azi ca cineva să admită sau să conceapă că are probleme psihice acestea fiind atribuite nebunilor iar așa cum spuneam nimeni nu este nebun dacă nici chiar nebunii adevărați nu pot crede că ei sunt nebuni.

Ciudat dar tocmai lupta aceasta în convingerea că într-un fel sau altul veți depăși problemele sau veți trece peste ele cumva face ca problemele psihice cu care absolut toți oamenii moderni de azi se confruntă într-un fel sau altul va face ca intervenția asupra acestora să fie tardivă.

Credința că medicamentele vor salva problemele apărute și că medicina modernă poate soluționa multe din bolile aceste societăți din păcate nu este deloc valabilă în bolile psihice astfel că dacă la unele organe, medicamentele, operațiile sau chiar transplantul poate fi funcțional creierul omului strict pe ceea ce înseamnă minte din păcate nu are soluționare.

De aceea absolut orice zi întârziată în rezolvarea problemelor psihice duce la agravarea lor până la imposibilitatea rezolvării acestora iar medicamentele miraculoase care pot rezolva dintr-o dată acest lucru din păcate nu există și nici nu se vor inventa, iar toate intervențiile chirurgicale care se făceau în trecut pentru a elimina depresia sau anxietate azi fiind interzise deoarce erau metode barbare în defavoarea voastră iar ca să nu existe suspiciuni operatiile se făceau cu trepanul prin înțeparea lobului, flebotomie , etc care aveau rezultate devastatoare asupra vieții umane.

Atacurile de panică, anxietatea și depresia sunt unele din cele mai cunoscute boli psihice atât de prezente astă în viața umană însă există peste 300 de alte boli care la fel de intens acționează asupra oamenilor afectându-le echilibrul psihic.

Deci, înainte de a crede că niciodată nu este prea târziu revizuiți-vă cu atenție viața și identificați din timp aceste probleme care credeați odată că niciodată nu o să apară la voi.

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătâlin Ilie