Distribuie aceste articol!
Pin It

 45610248 941879819331027 4806728841345105920 n O viață plină de nemulțumiri.

Nu există perfecțiune iar ceea ce oamenii crează prin proprie putere ca fiind perfect devine urât.

Până să puteți înțelege acest lucru  fără a vă simți jigniți mult mai ușor de înțeles este faptul că absolut nimic nu poate mulțumi un om azi.

Cu toate că la suprafață sânt câteva lucruri general folosite ca un tipar pe care oamenii le declară ca fiind mulțumitoare pentru o viață lfrumoasă din păcate lucrurile nu stau chiar așa.

Tristețea, neâmplinirea și toate lucrurile urâte au luat azi locul celor care fac o viață frumoasă.

Oamenii sunt prea deștepți  ca să mai poată fi învățați de cineva ce este bine sau ce este rău , ei au ajuns să le știe pe toate.

Sincer chiar așa și este de aceea scuza ‘dar nu am știut, nu am crezut” nu mai poate fi valabilă.

Pur și simplu în aceste nefericiri , nemulțumiri care determină toate bolile psihice nu veți mai putea avea nici o explicație.

Cu alte cuvinte știți exact ce faceți, cum gândiți și cum acționați binențeles știind și repercursiunile pe care le primiți din plin în viața voastră.

De aceea printr-o simplă logică ceea ce v-ar putea mulțumi vă va aduce o nemulțumire, acum înțelegeți de ce nu poate exista perfecțiune?

însă oamenii speră și cred, cred că merită sau li se cuvine tocmai pe seama…suferinței astfel că totul devine o utopie.

Nimic nu poate fi complicat în această viață dacă totul este…simplu, însă simplitatea nu place oamenilor de aceea o complică și astfel în loc de o viață liniștită trăită în pace, bucurie și fericire care indiscutabil aduce cu sine și IUBIREA oamenii preferă o viață complicată.

De aceea nimic nu este urât când voi spune…FIECARE PRIMEȘTE EXACT CEEA CE CAUTĂ!

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie