Distribuie aceste articol!
Pin It

 33785638 824874644364879 4321778401712013312 nPentru toți cei care „citesc ei oamenii” și „”știu ei psihologie”…VĂ ROG SĂ ÎMI CITIȚI ȘI MIE URMĂTOARELE CHESTIUNI!

Citiți-mi și mie oamenii care nua au bani dar vor o casă cu credit pe 30 de ani!

Citiți-mi și mie oamenii care știu că nu sunt locuri de parcare ,traficul este absolut infernal dar ei își iau mașini mari !

Citiți-mi și mie oamenii care vor cu disperare să pună firmele unor haine pe ei!

Citiți-mi și mie de ce oamenii nu au somn!

Citiți-mi și mie de ce bărbații sunt pe medicamente de potență!

De ce femeile suferă în secret după un alt bărbat!

De ce faceți copiii cu persoanele cu care vă căsătoriți când știți bine că în relația voastră „dragostea trece prin stomac”!

Citiți-mi și mie oamenii care cred că drogurile le consumă doar oamenii deștepți și că acestea te fac să gândești…mai bine!

Citiți-mi și mie oamenii care merg și se roagă la „ BUNUȚUL DUMNEZEU” și pun niște lumânări ocazional și ei cred că au credință ca să moară dușmanii lor!

VĂ ROG FRUMOS DUPĂ CE ÎMI CITIȚI ȘI MIE TOATE LUCRURILE ACESTEA ȘI BINENȚELES MULTE ALTELE CĂCI E CALE LUNGĂĂĂĂĂĂĂ …ȘI EI E MULȚI….!

Abia atunci putem trece la lucruri serioase în care psihologia…NU ESTE DESPRE CITIT OAMENI, DESPRE A LE DA DREPTATE ȘI A LE SPUNE CĂ DACĂ VIAȚA ELE DĂ LĂMÂI SĂ FACE LIMONEZI!

Psihologia nu este despre stat picior peste picior și o bârfă la o cafă1

Psihologia nu este despre oameni care au fost frustrați și sau făcut ei psihologi să îi ajute pe alții!

PSIHOLOGIA…E ALTCEVA!

Dar până să aflați ce este ea cu ADEVĂRAT…căutațiiii pe cei după chipul și asemănarea voastră, consumați pastile psihiatrice că a merge la psiholog doar nebunii merg „că ce să vă spună ăia ce nu știți voi” și bine-nțeles că binecunoscutul „ păi psihologul…avea mai multe probleme ca mine”

Aaaaa…era să uit !

POATE O SĂ ÎNVĂȚAȚI ȘI CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE PSIHOLOG , PSIHOLOG CLINICIAN, PSIHOTERAPEUT ȘI PSIHIATRU…ca atunci când ajungeți unde trebuie să nu îmi ziceți”păi psihologul/a aia nu zicea nimic…doar mă punea să îi desenez copaci și mă întreba ce mai fac și cum mă simt”

Sau că…sunt de 3-7 10 ani pe pastile dar…AM ACEEAI PROBLEMĂ!

www.psihoterapietimisoara.ro

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

https://cabinetpsihoterapie.business.site/