Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 04Prea fericiți în…MAREA NEFERICIRII!

De ce sunt eu pe FB???

AM O DATORIE PRIN ÎNȚELEGEREA DIRECTĂ ȘI NEMIJLOCITĂ CU PRIETENUL MEU  DE A AJUTA OAMENII?

Așa cum El mergea în piețele publice , la marile mulțimi unde…nu făcea baie de mulțime ci să tragă un semnal de alarmă celor care vroiau să îl audă….PROBABIL STRIG ȘI EU ÎN VANUL VIRUAAL ASTA CA SĂ NU ZICEȚI CĂ…”DAR EU NU AM ȘTIUT, DAR EU NU AM CREZUTR CĂ…”

DE CE FEMEILE POZEAZĂ ÎN FERICIREA VIEȚII CU FAMILIA LA EXCURSII ALL INCLUSIV DACĂ ELE ȘTIU CĂ….ÎN FAMILIA LOR :

NU E IUBIRE!

NU E LINIȘTE ȘI ÎNȚELEGERE!

E MULTĂ MINCIUNĂ ȘI CURVIE!

Doar ca să:

MOARĂ DUSMANII?

SĂ VADĂ LUMEA CĂ EI SUNT BINE?

SAU …PENTRU COPIII LOR?

De ce atunci femeile vin disperate în cabi9net și spun…”domnule doctor…MI-A FUGIT BĂRBATUL DE ACASĂ! CU UNA DE VÂRSTA FIULUI NOSTRU!”

Probabil în lumea și în realitatea voastră…BĂRBAȚII SUNT NEBUNI ,PROȘTI ȘI TREC PRIN CRIZA DE 40 DE ANI CARE AZI SE MANIFESTĂ DE LA 30 ….DAR!!!!!!

Am o întrebare….VOI….AȚI FOST FEMEI ÎN CASĂ???

ȘI DACĂ VOI DOAMNELOR AȚI „ÎNVĂȚAT SĂ ACCEPTAȚI ADEVĂRUL” DE CE DUPĂ DIVORȚ FUGIȚI LA PIȚIPONCI DIN ĂȘTIA TINERI ‘personal trainer , boot câmp sau colegul nou venit la birou”???

Și dacă la voi domnișoarelor tinere de umblați cu rochia de mireasă în rucsac Gâța să prindeți…AFACEREA VIEȚII…ADICĂ MOȘU CU MERȚANU, CĂȘI LA ZONE PREZIDENȚIALE DAC CU BULETIN DE LOCAȚIE ÎN SATELE DE LA MARGINEA MARILOR ORAȘE ANTREPRENORI DEZVOLTATORI…de ce spuneți „ are 40 dar arată de 28 „…PE BUNE????

VĂ ESTE RUȘINE CU EI???

ATUNCI ARE EXPLICAȚIE DE CE MERGE AȘA BINE CHIRURGIA PLASTICĂ LA BĂRBAȚI!

Ps: noua operație plastică la femei este ….REJUVENARE VAGINALĂ și asta mă face să îmi pun două întrebări!!!

Adică cum…la față indiferent de Botox, năuce în vânt, întinderea pielii căzute, buzițe de rață bosumflată , obraji evidențiați și gropițe în obrăjori cu arcuri interioare ca să nu mai vorbea de tatuaje și laminare sprâncenelor și super-glue pe gene tot de 40 de ani arătați ca și cele tinere care fac asta  și reprezintă tot a frustrare dar la VAGIN VEȚI PĂREA MAI TINERE CU 10 ANI??????????

A doua întrebare…ȘI ATUNCI DOMNII ĂIA BĂRBAȚII de își fac și ei dinții albi neon holiudieni, implant de păr și vopsire de bărbuță epilat lung și viagra…CE TREBUIE SĂ FACĂ CĂ VORBA ACEEA…ÎN LUME SE MILITEAZĂ PENTRU EGALITATE !

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/