Distribuie aceste articol!
Pin It

 45553269 941347112717631 7647624294880509952 n Prea tineri ca să muriți , prea bătrâni ca să mai trăiți.

Cât de ușor se dă naștere azi la…viață.

Tinerii se pot căsătorii de la 18 ani, fac copiii la 19- 20 și viața…a început.

oamenii de știință au demonstrat cum soarele îmbătrânește pielea și tot ei încearcă prin creme de lux să vă întinerească…ce păacat că nu reușesc.

Nutriținiștii au demonstrat că mâncarea timpurilor de azi plină de hormoni și de multe toxine prin toate e-urile vă scad capacitatea corpului de a se dezvolta normal și tot ei încearcă prin tot felul de formule să vă readucă ceasul biologic la timpul potrivit…ce păcat că nu reușesc.

Psihoterapeuții au demonstrat că modul de viață bazat pe stresul de zi cu zi datorat nevoilor de a fi și a avea vă fac să pierdeți total controlul a unui mod de gândire coerent și tot ei încearcă să vă facă responsabili de lucrual acesta confruntându-vă cu situațiile din viața voastră…ce păcat că nu reușesc.

Doctorii încearcă să facă față bolilor care pur și simplu spulberă omenirea…ce păcat că nu reușesc.

DE CE TOȚI ACEȘTI SPECIALIȘTI NU AU NICI O ȘANSĂ SĂ VĂ POATĂ AJUTA???

pentru că sunteți pre tineri și prea necopți la minte să puteți asculta atunci când trebuie dar prea maturi și bătrâni în înțelepciunea voastră ca să poată spună vouă cineva ceva.

Deci…devine totul prea târziu și asta tocmai ca să vă zdrobească mitul cu care vă hrăniți că…”niciodată nu e prea târziu”.

Știți care este culmea?

Că întotdeauna când rostogoliți acest slogan este cu mult înainte de a vă da seama că devine absurd după.

Cabinet Psihoterapie și psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie