Distribuie aceste articol!
Pin It

 

14.46.07Preocupați de grijile de zi cu zi se pierde sensul vieții…CE ÎNSEAMNĂ VIAȚA ?

Cină vă învață ce este viața , cine vă poate spune ce este un mod de viață, care este standardul de viață și cine îl impune?

Exact ca și în IUBIRE, SEX ,PSIHOLOGIE, POLITICĂ, BUCĂTĂRIE, FOTBAL etc. Oamenii cred că le știu pe toate însă ceea ce nu știți este faptul că vă influențați unii pe alții bă mai mult există posibilitatea ca alții în mod voit să vă influențeze prin ceea ce se numește manipulare făcându-vă să credeți că faceți ceea ce vreți voi.

Viața nare evident niște etape însă cel mai important lucru este ca prin ac este etape este să treceți fără a avea variațiuni cu alte cuvinte să păstrați o linie constantă.

Acest lucru este mult mai sublim când veți înțelege că nevoile de bază umane sunt atât de simple însă simplitatea nu pare să placă nimănui.

De aceea în această viață pierdeți chiar esența când preocupați de multe alte griji absolut neesențiale distrugeți cu bună știință totul.

Evident că viața este o călătorie care se bazează pe simplitatea nevoilor de bază existențiale și anume , alimentația , somnul și nevoile fiziologice…ȘI DOAR ATÂT!

Doar așa puteți călători în această viață altfel lipsa lor, ignorarea , tulburarea lor nu face decât ca viața voastră să fie un…coșmar.

De aceea oamenii ajung să se îmbolnăvească fie că fizic sau psihic iar când sfârșitul se apropie să recunoască în unanimitatea că toate nimicurile acestea lumești nu au nici o valoare.

Deci tot pentru ceea ce vă consumați această viață vă distruge însă întotdeauna prea târziu veți înțelege acest lucru pentru că azi în unanimity se recunoaște faptul că…SOCIETATEA DICTEAZĂ MODUL DE VIAȚĂ!

 

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/