Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 04Prospectul medicamentelor crează scenarii sumbre, pe viitor se vor folosi droguri psihedelice în depresie și asta devine…APOCALIPTIC!

Nu mai este nici o noutate faptul că oamenii suferă de depresie, fie că acceptă sau nu aceasta se va manifesta în viața lor.

Depresia este curentă atunci când iese la iveală și toate metodele , tehnicile de ignorare , obișnuință sau de prefacere că nu există vor fi inutile în calea durerii ce vă va copleși viața.

Din păcate oamenii nu pot să mai creadă că se vor salva cu medicamente, după tratamente de 7,10, 15 ani indiferent de denumirea produsului depresia este …tot acolo.

Cel mai grav este că medicii ac certă azi faptul că depresia nu se vindecă cu medicamente.

În unanimitate lumea științifică după îndelungi dezbateri și încercări a găsi un vinovat de această boală recunoaște că doar acțiunile, întâmplările și deciziile voastre v-au adus în această stare.

Confruntarea cu propriile traume, monștrii este enorm de grea și de aceea se caută vinovați.

Medicii , specialiștii, soții/șotiile, prietenii cunoscuții din păcate nu mai vor și nu mai pot duce în spinare greutățile vieții voastre.

Azi se încearcă alte soluții…drogurile psihedelice în tratamentul depresiei iar dacă se va aproba acest lucru în Anglia unde sa testat deja acest tratament ( care nu este funcțional , depresia revenind la 6 săptămâni după încetarea administrării drogurilor halucinogene) probabil vor trece mulți zeci de ani până să se ajungă din nou la concluzia…NU FUNCȚIONEAZĂ ȘI NU ARE REZULTATE ÎN LUPTA DEPRESIEI.

Speranța moare ultima și orice este mai ușor e mult mai bine decât ceea ce  este greu iar mai ales în țara noastră unde nimeni nu vrea să recunoască sau să accepte că are probleme la cap cu siguranță  tratamentul pe droguri psihedelice va fi salutar.

Până atunci însă poate ar trebui să citiți cu atenție prospectul medicamentelor pe care le consumați pentru că probabil nu ați auzit sau nu vreți să auziți faptul că medicii vi le recomandă dar nu își asumă responsabilitatea efectelor adverse care sunt mult mai grave decât depresia însăși.

 

www.psihoterapietimisoara.ro

 

https://www.facebook.com/PsihologiePsihoterapieTimisoara

 

 

https://cabinetpsihoterapie.business.site/