Distribuie aceste articol!
Pin It

 45610248 941879819331027 4806728841345105920 nRESPECT-COMUNICARE-SEX cele 3 lucruri care fac o căsătorie să meargă și unde e…IUBIREA?

Aceste 3 lucruri par o formulă aproape matematică care ar putea face ca o relație să funcționeze și dacă nu există IUBIRE.

De ce fără IUBIRE?

IUBIREA este ceva mult mai presus decât orice astfel încât cu toate că ea poate exista pretutindeni oamenii nu o pot avea.

Ca să poți avea parte de IUBIRE trebuie însă să o meriți și cum toți cred azi că merită există relații, există căsătorii însă statistica divorțurilor demonstrează clar și indubitabil că nu poate fi vorba despre IUBIRE.

De aceea sa creat trioul  salvator care poate pare că salvează relațiile compromis în care azi oamenii se află.

RESPECT-COMUNICARE-SEX!

Această formulă are valabilitate însă are un punct slab, o verigă slabă și dacă RESPECTUL și COMUNICAREA pot exista și avea continuitate între doi oameni care hotărăsc să trăiască împreună chiar dacă realizează că este o relație compromis, din păcate SEXUL poate exista doar la începutul acestui tip de relație.

Așa că rămâne să înțelegeți că din păcate fără IUBIRE nimic nu dăinuie și orice formulă logică, matematică sau de succes care credeți că vă va face relația să funcționeze nu va avea valabilitate.

Unde este IUBIREA?

Pretutindeni, și la îndemâna oricui o merită!

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie