Distribuie aceste articol!
Pin It

 2020 06 10Sexul…nucleul energetic al acestui univers.

Aș putea spune că sexul face ca acest pământ să se învârtă dar poate să vi se pară prea mult de aceea am să încerc să vă explic mai simplu cum totul gravitează în jurul lui.

Luați în considera ceea ce știți deja cu toții și anume faptul că familia  este considerată ca fiind forma primară de organizare a indivizilor umani și reprezintă comunitate naturală și universală.

Deci, universul este format din aceste familii și ceea ce ține unită o familie este reprezentat de un termen pe care cu toții îl știți, folosiți, îl doriți să aveți parte de el dar din păcate nu reușiți să îl descoperiți.

IUBIREA este cel mai frumos, pur și puternic liant între doi oameni de aceea în numele IUBIRII ajung doi oameni să să se unească însă la baza familiei și nevoilor de care are o familie este indubitabil…SEXUL.

Cum statistica demonstrează că IUBIREA nu există datorită numărului mare de divorțuri rămâne astfel perfect valabil faptul că sexul unește azi o familie.

Din nou am să vă spun că…din păcate…nicidecum lucrurile materiale, banii, pozițiile sociale și nicidecum copiii nu vor putea face o legătură strânsă în ceea ce reprezintă o familie, iar ceea ce faceți de fapt folosind aceste compromisuri este doar să fiți doi străini cu…BUNURI COMUNE, despărțiți dar împreună.

Oamenii pot face sex chiar dacă nu este IUBIRE și din nou statistica demonstrează aceste spuse ale mele prin înțelegerea numărului îngrijorător de mare al divorțurilor care arată clar acest lucru dar și prin faptul că cea mai veche meserie din lume azi este o industrie inimaginabilă prin miliardele de euro făcute din prostituție.

Aproape nici o ramură a industriei acestui glob pământesc nu se poate apropia de cifrele astronomice făcute în industria sexului.

Cred atunci că ceea ce vroiam să spun și să demonstrez devine cert  prin simplul fapt că totul se învârte în jurul acestui sex.

Cu toate acestea azi îmi ridic o întrebare care pur și simplu mă înfiorează și anume, dacă despre iubire nu știți nimic atunci ce știți despre sex?

Sexul are un preț deci ar trebui să aibe o valoare!

Nu este nimic nou când vă voi spune că sexul la început, prima dată este un dezastru însă tot sexul poate deveni un dezastru și ultima dată mai ales că …NU ȘTIȚI CÂND ÎL VEȚI FACE ULTIMA DATĂ!

Cabinet Psihoterapie și Psihologie Clinică 

Timișoara

Dr. Cătălin Ilie